Snik: «Παιδάκια βρείτε καμιά γκόμενα καμιά ασχολία, καθίστε καλά»

Snik: «Παιδάκια βρείτε καμιά γκόμενα καμιά ασχολία, καθίστε καλά»

Δείτε τις αναρτήσεις του τράπερ μετά τη διαρροή των βίντεο που τον δείχνουν να έχει πέσει στο πάτωμα, μετά την επίθεση που δέχτηκε

snik3463
Στην επικαιρότητα βρίσκεται αυτές τις μέρες το όνομα του Snik, μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τον έντονο διαπληκτισμό που είχε στη Θεσσαλονίκη.

Ο τράπερ επέστρεψε σήμερα στα social media και ανέβασε μερικά Instagram stories από ένα ταξίδι που πήγε με τη σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου.

Στο πρώτο βίντεο που ανέβασε μέσα από το προσωπικό του προφίλ, ο Snik ανοίγει την πόρτα μιας Ferrari και μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. Παρά τη διαρροή των βίντεο που τον δείχνουν να έχει πέσει στο έδαφος, μετά την επίθεση που δέχτηκε, ο τραγουδιστής φαίνεται να παραμένει ανεπηρέαστος και σε καλή διάθεση.

Στο δεύτερο κλιπ ωστόσο, ακούγεται να λέει: «Παιδάκια βρείτε καμιά γκόμενα καμιά ασχολία και αφήστε τις μαλ..ες. Καθίστε καλά».

Δείτε το βίντεο

Snik: «Παιδάκια βρείτε καμιά γκόμενα, καμιά ασχολία»



Τις τελευταίες εβδομάδες ο Snik ήρθε αρκετές φορές στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους. Αρχικά το περιστατικό στην Κατερίνη με το άγριο ξύλο μέσα σε κλαμπ όταν η παρέα του γνωστού τράπερ ήρθε στα χέρια με θαμώνες του καταστήματος. Λίγες ημέρες αργότερα στην Θεσσαλονίκη, ένα βίντεο τον έδειχνε να έχει έντονο διάλογο με έφηβο στον δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Ένα ακόμα περιστατικό ήρθε στο φως πριν από μέρες καθώς άλλος τράπερ ανέβασε μια φωτογραφία του Snik και τον «προειδοποίησε» πως θα ανεβάσει βίντεο που «τρώει ξύλο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αρχικά ανέβηκε, έπειτε το κατέβασαν για να έρθει η απάντηση του Snik ο οποίος σε κάποια stories στο Instagram ανταπέδωσε τις απειλές. Ο «μύλος» που γίνεται εδώ και μέρες ολοκληρώθηκε με το οριστικό ανέβασμα του βίντεο το οποίο πλέον κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Επίθεση στον Snik σε  εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη


Όσο για το τι φαίνεται σε αυτό το βίντεο; O γνωστός τράπερ είναι στο στο έδαφος και τον χτυπάνε, βρίζοντάς ενώ τον απειλούν και λέγοντάς του να μην ξαναπάει στην Θεσσαλονίκη.

«Ελάτε ξανά Θεσσαλονίκη. Θα σε μάθω εγώ. Μην ξαναέρθεις εδώ πέρα», του έλεγε χαρακτηριστικά.

Ο Snik για τον τσακωμό στη Θεσσαλονίκη: Όπως βλέπετε, έχω δύο χέρια, τρία πόδια...

Για τον τσακωμό στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Snik σε βίντεο που ανάρτησε μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο τράπερ, απευθύνθηκε στους ακόλουθούς του που τον ρώτησαν για το συμβάν και ανέβασε ένα βίντεο μέσω stories, όπου αρχικά λέει:

«Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα. Που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε, δύο χέρια τρία πόδια μου κλα... τα αρχ....

Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς από ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση Για όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαι καλά, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όσο περί βίντεο και φωτογραφίες ή σχόλια, νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο τόσα χρόνια δεν με κουνήσατε είστε πάρα πολύ γελασμένοι».

Στη συνέχεια, απευθύνεται σε κάποιον του οποίου το όνομα δεν ανέφερε, λέγοντάς του:

«Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου μην ανησυχείς».

Κλείσιμο
Τέλος, είπε: «Και κάτι τελευταίο, δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά από δω και από κει, μπορείτε να σκεφτείτε και μόνοι σας».

Δείτε το βίντεο

Η απάντηση του Σνικ για το επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη



Ειδήσεις σήμερα:

Το Σάββατο, στο Χιλιομόδι Κορινθίας το τελευταία αντίο στην Ειρήνη Παπά

Με νέα βίντεο από «εξορκισμούς» στην πλατεία Αριστοτέλους επανήλθε η «Εκκλησία των Εθνών»

«Η ΜΚΟ ζήτησε συγγνώμη για τον Έβρο, μήπως να το κάνει και ο κ. Τσίπρας;», λένε Θεοδωρικάκος και Μηταράκης




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης