Ο Νικ Κάνον σε πελάγη ευτυχίας: Γεννήθηκε το 9ο παιδί του

Ο Νικ Κάνον σε πελάγη ευτυχίας: Γεννήθηκε το 9ο παιδί του

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού

nick_cannon121
Για ένατη φορά έγινε πατέρας ο Νικ Κάνον, το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, μιας και υποδέχτηκε το παιδί του με τη σύντροφό του.

Είναι το πρώτο του παιδί με τη ΛαΝίσα Κολ, η οποία έφερε στον κόσμο μία κόρη. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το προφίλ του στο Instagram,ο ίδιος ο παρουσιαστής του «The Masked Singer». Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα της κόρης του, το οποίο θα ναι Όνιξ Άις.


Ο Κάνον ανέβασε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του και το νεογέννητο μωρό, λίγο αφότου ήρθε στη ζωή. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε μεταξύ άλλων:

«Παρουσιάζουμε την Όνιξ Άις Κολ Κάνον… Για άλλη μια φορά σήμερα στέκομαι με δέος για το θεόσταλτο  θηλυκό! Ο Θεός μου έδωσε σε μένα και τη τη ΛαΝίσα το προνόμιο να φιλοξενήσουμε έναν άγγελο εδώ στη γη. Ορκίζομαι να προστατεύω, να παρέχω, να καθοδηγώ και να αγαπώ αυτό το παιδί στο έπακρο. Όλοι μαθαίνουμε τόσα πολλά από αυτούς τους αγγέλους που ονομάζουμε παιδιά.
Υπόσχομαι να αγαπώ αυτό το κοριτσάκι με όλη μου την καρδιά, ανεξάρτητα από το τι λέει ο καθένας…

Ελπίζω να μπορώ να διδάξω την Όνιξ να μην αφήνει τους άλλους να τη ντροπιάζουν ή να τη γελοιοποιούν με τις απόψεις τους, γιατί όταν το κάνουν προβάλλουν μόνο τις δικές τους σκληρές εμπειρίες, τον πόνο. Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν πυροδοτούμαι εύκολα, είμαι αρκετά «σκληρόπετσος» και ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο, αλλά δεν έχουν όλοι στην οικογένειά μου το ίδιο επίπεδο δύναμης.

Προσεύχομαι λοιπόν και ζητώ από τους άλλους να προβάλουν όλη την κριτική και τον κυνισμό σε ΕΜΕΝΑ και όχι στις στοργικές και πολύτιμες μητέρες των παιδιών μου. Η ΛαΝίσα είναι μια από τις πιο ειρηνικές και ευγενικές ψυχές που έχω δει ποτέ και αξίζει μόνο να απολαμβάνω αυτή τη στιγμή της ευτυχίας της μητρότητας. Παρακαλώ δώστε της αυτό.

Όσον αφορά μένα,  απλώς συνεχίστε να προσεύχεστε και για εμένα και για ολόκληρη την οικογένειά μου, ώστε ο Θεός να μας δώσει ειρήνη».

Δείτε τη δημοσίευσή του



Το παιδί που «έχασε» πέρυσι 

Τον Αύγουστο του 2021, ο Νικ Κάνον ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής του όταν ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι ο μόλις πέντε μηνών γιος του πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Ο μικρός Ζεν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν 2 μηνών. Ο ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα τις τελευταίες στιγμές του γιου του. Όπως είπε πριν το άτυχο αγοράκι αφήσει την τελευταία του πνοή το πήγε την Κυριακή στην παραλία και πέθανε αμέσως μετά.

Όπως εξήγησε ο Κάνον το πρόβλημα με την υγεία του μικρού Ζεν ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 2 μηνών. Ο ίδιος και η μητέρα του μικρού παρατήρησαν ότι το κεφάλι του φαινόταν πιο μεγάλο.

Η αρχική διάγνωση των γιατρών ήταν ότι συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του Ζεν. Ωστόσο, ύστερα από εξετάσεις ανακάλυψαν ένα όγκο στον εγκέφαλο που έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Δυστυχώς όμως ο όγκος μεγάλωνε γρήγορα με αποτέλεσμα μόλις τρεις μήνες μετά να οδηγηθεί στον θάνατο.

Δείτε το βίντεο
Nick Cannon Tearfully Reveals Infant Son Zen Has Died
Κλείσιμο

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Νταής» Κρητικός ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι το ειδικό χαρτί τουαλέτας




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης