Μαρία Μπεκατώρου: «Φέτος ευχαριστήθηκα πιο πολύ από ποτέ τις διακοπές»

«Έχω τρομερό δέσιμο με την Κεφαλονιά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τη ζωή της, τις διακοπές της και το «Τhe Chase», το παιχνίδι γνώσεων που παρουσιάζει στο MEGA.

«Φέτος ευχαριστήθηκα πιο πολύ από ποτέ τις διακοπές», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια. «Στο Ιόνιο ο Αύγουστος σε φωνάζει. Έχω τρομερό δέσιμο με την Κεφαλονιά, ωστόσο λατρεύω και τη Σύρο. Στη Σύρο κάτι με τραβάει που δεν μπορώ να το εξηγήσω», συμπλήρωσε.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του «The Chase», σήμερα στις 18:30 στο MEGA, η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε ότι: «Δεν το πιστεύω ότι τα καταφέραμε τόσο καλά. Χαίρομαι, γιατί αυτή τη ζώνη την αγαπάω πάρα πολύ». Για τους Chasers του παιχνιδιού είπε ότι: «Είναι σαν τους άριστους μαθητές στο σχολείο, που θέλουν να είναι τέλειοι και όταν χάνουν τσαντίζονται με τον εαυτό τους γιατί δεν πέρασαν το διαγώνισμα». Ενώ για τους παίκτες, σχολίασε ότι έχουν υπάρξει φορές που έχει συγκινηθεί με τη νίκη τους.

Τι όνομα θα έδιναν οι Chasers στην Ελένη Μενεγάκη αν συμμετείχε στο «The Chase»;

Κλείνοντας, οι Chasers επιφύλλαξαν μέσω βίντεο μία έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη. Ο καθένας τους αποκάλυψε το ψευδώνυμο που θα της έδινε αν ήταν Chaser. Η «Γυναίκα με τα μαύρα» (Μαρία Μάρκου) θα την βάφτιζε «Mastermind» ή «Φαινόμενο». Το «Γεράκι» (Πάνος Δημάκης) θα την ονόμαζε «Η κόκκινη βασίλισσα». Το «Βουνό» θα την αποκαλούσε «Η ωραία Ελένη». Τέλος, ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» θα της έδινε το ψευδώνυμο «Η ξανθιά αλεπού».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της




Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε η πλατφόρμα για τα επικαιροποιημένα εμβόλια - 14 Σεπτεμβρίου τα πρώτα ραντεβού


Βασιλιάς Κάρολος: Συνόδευσε την πομπή με τη σορό της Ελισάβετ στο Εδιμβούργο

Ενεργειακή κρίση - Reuters: Οι G7 συζήτησαν για ανώτερο όριο 40-60 δολάρια το βαρέλι για το ρωσικό πετρέλαιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr