Χριστίνα Αλούπη: «Είχα άγχος για την μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα»

Χριστίνα Αλούπη: «Είχα άγχος για την μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα»

«Ο σύζυγος μου θα πηγαινοέρχεται και αυτό με στενοχωρεί» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

aloypipaidia
Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για την επιστροφή στην Ελλάδα από την Αμερική, ενώ έδωσε, μεταξύ άλλων, χρήσιμες πληροφορίες για σχολικό κολατσιό.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», όπου είπε για τα παιδιά της: «Ο μικρός μου γιος είναι 3,5 ετών και ο μεγάλος 6. Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασαν τα παιδιά της όταν ήρθαν στην Ελλάδα και τόνισε ότι «οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλυτέρα από ότι περίμενα» και ότι ο μεγάλος της γιος ήταν τόσο ξετραλαμένος για την πρώτη δημοτικού που μετρούσε αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του σχολείου.



Στην πορεία, η Χριστίνα Αλούπη θυμήθηκε τις δίκες της πρώτες μέρες στο σχολείο: «Θυμάμαι μικρή φοβόμουν να πάω σχολείο και μου έλειπε η μαμά μου».

«Για το κολατσιό στο σχολείο βρίσκουμε λύσεις θρεπτικές αλλά και νόστιμες, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να επιστρέφει από το σχολείο το παιδί και να είναι νηστικό» σχολίασε η Χριστίνα Αλούπη.

«Δεν είμαι η κλασσική Ελληνίδα μητέρα, αγχώνομαι λιγότερο. Ο άντρας μου είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά, εμένα με κάνουν ότι θέλουν» σημείωσε για τις σχέσεις που υπάρχουν μέσα στο σπίτι της με τα παιδιά.



Επιπλέον, στη συνέντευξή της εξομολογήθηκε, ότι η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δυο πρώτα χρόνια, γιατί ένιωθε πολύ μοναξιά και «έπιασε» τον εαυτό της να έχει δείγματα κατάθλιψης.

Για τις νέες ισορροπίες που υπάρξουν στη ζωή όλων της οικογένεια αποκάλυψε: «Ο σύζυγος μου θα πηγαινοέρχεται Αμερική και αυτό με στενοχωρεί για τα παιδιά που θα τους λείπει ο πατέρας τους. Βιώνω πολύ όμορφα αυτή την καινούργια αρχή στη ζωή μου».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmrssg0eiitt)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Από «πέτρα του σκανδάλου»... βασιλική σύζυγος: Η γεμάτη ανατροπές ζωή της Καμίλα

Μικρή επιστροφή στο καλοκαίρι μέσα στο Σαββατοκύριακο με 35άρια

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 35χρονης στη Λάρισα - Δείτε το υπόγειο όπου βρέθηκε





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης