Ελένη Μενεγάκη: Ευχήθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της

Ελένη Μενεγάκη: Ευχήθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της

«Χαίρομαι για σένα Κωνσταντίνα μου» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο

menegakispiropoyloy_2
Τις δικές της ευχές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να δώσει η Ελένη Μενεγάκη δημοσίως, με αφορμή την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της πρώτης.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σήμερα το πρωί ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφίες της που δείχνουν τη φουσκωμένη κοιλιά της και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Μέσα από την εκπομπή της, «Ελένη» η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να δώσει τις δικές της ευχές στην εγκυμονούσα και τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

«Μια κοπέλα που είχε τα δικά της όνειρα, πλησιάζει σε αυτά. Άλλο το κομμάτι το επαγγελματικό και άλλο το προσωπικό…. Εγώ χαίρομαι για σένα Κωνσταντίνα μου, να είστε ευτυχισμένοι» είπε η Ελένη Μενεγάκη και τόνισε πως κατανοεί απόλυτα τους λόγους που τόσο καιρό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της.

Δείτε το σχετικό βίντεο




Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της

Με δύο φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε μία μακροσκελή λεζάντα, επισημοποιώντας το ευχάριστο γεγονός. Όπως έχει δημοσιευτεί η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες θα καλωσορίσει τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο.
Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.
Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.
Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.
Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας».

Δείτε τη δημοσίευση 

Spiropoylou

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας ήρθε μετά τα χθεσινά ρεπορτάζ της 7ης Σεπτεμβίου, που παρουσίασαν εικόνες του περιοδικού HELLO!, στις οποίες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαθανατίστηκε με φουσκωμένη την κοιλιά της, να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας. 

Κλείσιμο
Επιπλέον σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της κυπριακής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι έχει μαθευτεί. Κατά τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας περιμένουν γιο.

«Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Νοέμβριο σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι» ανέφεραν για την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»
Αποκλειστικές πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλη η βασιλική οικογένεια στο πλευρό της στο Μπαλμόραλ


Σκρέκας: Γιατί η Ελλάδα απορρίπτει την πρόταση της Κομισιόν για πλαφόν στην προμήθεια ρωσικού αερίου

Υπουργείο Τουρισμού: Μόνο στις επιτρεπόμενες ζώνες οι επισκέπτες στο Ναυάγιο μετά την πτώση βράχων



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης