Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει

Δείτε βίντεο από το σχετικό ρεπορτάζ

Spiropoulou
Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της κυπριακής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι έχει μαθευτεί.  Κατά τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας περιμένουν γιο.

«Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Νοέμβριο σε πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι» ανέφεραν για την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Δείτε το βίντεο
Αποκλειστικές πληροφορίες για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου


Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα σήμερα και μέσα από την εκπομπή Happy day, προβλήθηκαν οι φωτογραφίες του περιοδικού HELLO! στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις» ειπώθηκε στο ρεπορτάζ.

«Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα» είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpwnur9fhch)

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO 



Ειδήσεις σήμερα:

Ενέργεια: Πλαφόν στο φυσικό αέριο προτείνει η Κομισιόν – Με κλείσιμο της στρόφιγγας απειλεί ο Πούτιν

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί», λέει η μητέρα της 22χρονης που νοσηλεύεται με διάσειση

Ζωνιανά: Απλωμένα στο υπόγειο σπιτιού βρήκαν τα δενδρύλλια κάνναβης οι αστυνομικοί





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης