Γιώργος Αμούτζας: Αν είχα κάποια παραπονάκια από τον «Σασμό», ήταν κυρίως σεναριακά

Γιώργος Αμούτζας: Αν είχα κάποια παραπονάκια από τον «Σασμό», ήταν κυρίως σεναριακά

«Έχουμε μια καινούρια σεναριακή ομάδα και τα επεισόδια που λάβαμε έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον» ανέφερε μεταξύ άλλων

AMOUTZAS__1_
Ο Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος ενσαρκώνει τον «Νικηφόρο» στον Σασμό, μίλησε για την επιτυχία της σειράς του ALPHA. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, o ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο Γιώργος Αμούτζας ρωτήθηκε αν προτιμά το θέατρο από την τηλεόραση. «Δεν ξέρω αν έχω το κόλλημα θεατρικός ή τηλεοπτικός, αλλά σίγουρα προτιμώ το θέατρο από την καθημερινή σειρά και το τονίζω συγκεκριμένα, όχι γενικά και αόριστα από την τηλεόραση. Θέατρο σπούδασα και αισθάνομαι ότι το επάγγελμά μας είναι το θέατρο και η τηλεόραση είναι ο τρόπος να βιοποριζόμαστε καλύτερα και να δυναμώνουμε και λίγο και τα εισιτήριά μας στο θέατρο».

Για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Αμούτζας ρωτήθηκε, αν τον φέρνει σε αμηχανία να τον ρωτούν για την προσωπική του ζωή και για τη σχέση που είχε με τη συνάδελφό του Έλενα Πιερίδου. «Ποτέ δεν έκανα ριάλιτι την προσωπική μου ζωή. Για την Έλενα που με ρωτάνε και έρχονται πολύ συγκεκριμένα, έχω πάντα την ίδια απάντηση. Η Έλενα είναι πάντα, είναι, δεν ήταν, δεν τον λέω σε παρελθόντα χρόνο, ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος που πάντα είμαι δίπλα της, πάντα είναι δίπλα μου και πάντα σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και τρέχουμε και σκιζόμαστε ο ένας για τον άλλο».

Όσον αφορά στο καλοκαίρι του ο ηθοποιός μίλησε για την περιοδεία που έκανε με την παράσταση «Φιλοκτήτης» και μίλησε για τον τρόπο, με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι θαυμαστές της σειράς στην Κρήτη: «Έβγαινα με μάσκα, καπέλο και γυαλιά γιατί δεν μπορούσα να φτάσω εκεί που έπρεπε να φτάσω».

Κλείσιμο
Για την πρώτη σεζόν του «Σασμού» και για την τεράστια επιτυχία της σειράς ανέφερε: «Αν είχα κάποια παραπονάκια από την πρώτη σεζόν ήταν κυρίως σεναριακά, αλλά φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Έχουμε μια καινούρια σεναριακή ομάδα και ήδη τα επεισόδια που λάβαμε έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι πολύ προσεγμένα. Χθες έλεγε ο Δημήτρης Λάλος σε μια σκηνή: ”Δεν έχει κάνει τίποτα αυτός. Τσάμπα τον κατηγορείτε. Δεν σκότωσε κανέναν. Κάτι ελαφριές μαχαιριές ήταν μόνο”. Ελαφριές… Το έλεγε σε μένα και σε δυο τρεις άλλους. Ε, κάποια στιγμή λυγίσαμε. Δηλαδή αρχίσαμε και κακαρίζαμε για κάνα 5λεπτο. Χρειάστηκε να γίνει μπρέικ».


Ειδήσεις σήμερα

Ρωσία: Διπλό μπλόκο της Δύσης στα ταμεία του Πούτιν - Αντεπίθεση με «πάγωμα» του Nord Stream 1

Καλοκαιρινό ξέσπασμα της γρίπης: Πού οφείλεται, ποιοι μολύνονται, τι σηματοδοτεί για τον χειμώνα

Καιρός: Bροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά - Πότε αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης