Τζέισον Μόμοα: Ξυρίζει το κεφάλι του για... την προστασία του περιβάλλοντος

Τζέισον Μόμοα: Ξυρίζει το κεφάλι του για... την προστασία του περιβάλλοντος

«Έχω βαρεθεί αυτά τα πλαστικά μπουκάλια. Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικά πιρούνια» ακούγεται να λέει στο βίντεο

momoa223
Με μία νέα ανάρτηση επέστρεψε ο Τζέισον Μόμοα στα social media του. Ο Χαβανέζος σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο ξυρίζει το κεφάλι του.

Κατά τη διάρκεια το κλιπ, ο ηθοποιός του «Game of Thrones» δείχνει την κομμένη κοτσίδα του και απευθύνεται στους εκατομμύρια ακολούθους του, προτρέποντάς τους να μειώσουν τα πλαστικά μιας χρήσης από την καθημερινότητά τους.


Στο ίδιο βίντεο ο Τζέισον Μόμοα ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων: «Έχω βαρεθεί αυτά τα πλαστικά μπουκάλια. Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικά πιρούνια. Όλα αυτά είναιμα@@@. Είναι πολύ λυπηρό, οπότε παρακαλώ ό,τι μπορείτε να κάνετε για να εξαλείψετε το πλαστικό μιας χρήσης στη ζωή σας, βοηθήστε με».

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε: «Εδώ για νέα ξεκινήματα, ας διαδώσουμε την αλόχα, να προστατεύσουμε καλύτερα τη γη και τους ωκεανούς μας. Πρέπει να κόψουμε τα πλαστικά μιας χρήσης από τη ζωή μας και από τις θάλασσές μας. Πλαστικά μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, συσκευασίες, σκεύη όλα αυτά».


Δείτε το βίντεο



Η ευαισθητοποίηση του ηθοποιού για την προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι κάτι καινούργιο στους θαυμαστές του. Ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά για την εταιρεία του, κύριο μέλημα της οποίας είναι η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης. Με αφορμή τα μπουκαλάκια νερού που παράγει αυτή η εταιρεία, ο «Aquaman» έκανε πριν από λίγο καιρό, μία έκπληξη σε επιβάτες ενός αεροπλάνου. Μεταμορφώθηκε σε αεροσυνοδό και μοίρασε δωρεάν τα μπουκάλια στους ταξιδιώτες, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι και τον απαθανάτισαν σε βίντεο που έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τουρκία: Απαράδεκτο η Ελλάδα να δέχεται απειλές και αμφισβήτηση κυριαρχίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με τις €50.000 και τις χρυσές λίρες στον Ασπρόπυργο

Ρόδος: Ηθελα να σώσω τον γιο μου, τον έσφιξα με σχοινί, αλλά δεν κατάλαβα ότι τον στραγγάλισα, λέει ο δράστης



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης