Ματίνα Παγώνη: «Δεν ξέραμε αν ο πατέρας μου θα ζήσει ή θα πεθάνει»

Ματίνα Παγώνη: «Δεν ξέραμε αν ο πατέρας μου θα ζήσει ή θα πεθάνει»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ

Pagoni_
Η Ματίνα Μαγώνη σε μία συνέντευξή της μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στην Ιταλία, ενώ αποκάλυψε τον λόγο, για τον οποίο δεν απέκτησε παιδί. 

«Ήμουν περίπου στην ηλικία των 7 ετών, ο μπαμπάς μου είχε λατομεία και συνέβη ένα ατύχημα. Δεν ξέραμε αν ο πατέρας μου ζήσει ή θα πεθάνει. Φώναζα και ήθελα να μπω μέσα να τον δω στη μονάδα και ο διευθυντής μου είπε, θα κάνουμε μία συμφωνία. Θα σε βάλω μέσα με μία διαφορά ότι δεν θα κλάψεις και θα είσαι δυνατή. Αργότερα έδωσα εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και βρέθηκα στην κτηνιατρική και ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι εγώ φεύγω για Ιταλία».

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ συνεχίζοντας τις δηλώσεις της μίλησε για τα χρόνια στη Νάπολη, όπου σπούδασε: «Η Νάπολη ήταν η πόλη της μαφίας. Πήγα σε ένα μικρό διαμέρισμα, που ήταν μέσα μία οικογένεια και αργηγός της οικογένειας ήταν μία σινιόρα. Μέσα στο σπίτι κυκλοφορούσαν άνθρωποι με τα κοστούμια τους και τις γραβάτες τους. Άνθρωποι περίεργοι. Η σινιόρα λοιπόν μία μέρα μου εξήγησε ποια ήταν. Μου είπε ότι ήταν αρχηγός της περιοχής και πως ότι χρειαστώ θα είναι εκεί».

Μιλώντας για τη γνωριμία με τον άντρα της η Ματίνα Παγωνή τόνισε: «Με τον άντρα μου γνωρίστηκα στη Λήμνο και παντρευτήκαμε. Η απόφασή μας να μην κάνουμε παιδιά ήταν κοινή. Για εμένα το παιδί είναι κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να το μεγαλώσω η ίδια. Η θερία να φορτώσω το παιδί σε νταντάδες είναι μακριά από εμένα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmp54xsi85rt)


Ειδήσεις σήμερα


Καιρός: Ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ - Πού θα βρέξει

Αρνητικός ο Μπάιντεν να ανακηρυχθεί η Ρωσία «κράτος που υποστηρίζει την τρομοκρατία», όπως αξιώνει η Ουκρανία

Οι ΗΠΑ προτρέπουν το Ισραήλ να «αποδώσει ευθύνες» για τον φόνο της δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Άκλεχ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης