Η Τζένιφερ Λόπεζ περιγράφει την εβδομάδα του γάμου της - «Επιτέλους νοικοκυρευτήκαμε»

Η Τζένιφερ Λόπεζ περιγράφει την εβδομάδα του γάμου της - «Επιτέλους νοικοκυρευτήκαμε»

Μπήκαν με τον Μπεν Άφλεκ στην εκκλησία με το ίδιο τραγούδι που είχαν αρραβωνιαστεί - Στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους είχαν όλα τα παιδιά στο πλευρό τους - «Εύχομαι σε όλους την ίδια ευτυχία με μας», λέει η JLo

Ben_Jen_Exof
Η Τζένιφερ Λόπεζ χάρισε στους θαυμαστές της προσωπικές στιγμές μέσα από τον πολυτελή δεύτερο γάμο της με τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ στο ενημερωτικό δελτίο «On The Jlo» αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Συνδυάζοντας το παρελθόν με το παρών η 53χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι μπήκε στην εκκλησία με τον Μπεν Άφλεκ υπό τους ήχους του τραγουδιού «True Companion» του Marc Cohn.

Το ζευγάρι θεωρεί ότι ήταν το «τέλειο γαμήλιο ερωτικό τραγούδι» καθώς με εκείνο είχαν αρραβωνιαστεί για πρώτη φορά πριν από 20 και κάτι χρόνια.

«Αν και ο Μπεν δεν το ήξερε, ζήτησα από τον Marc να του κάνει έκπληξη τραγουδώντας το στο γάμο μας και ήταν υπέροχος και γενναιόδωρος που ήρθε», λέει στο σημείωμά της η Λόπεζ που φαίνεται πως είχε προβλέψει την κάθε λεπτομέρεια ώστε η βραδιά να τους μείνει αλησμόνητη.

Ben-Jen


Προχωρώντας σε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις η Λόπεζ είπε πως όλα τους τα παιδιά μπήκαν στην εκκλησία με το «The Things We've Handed Down».

Παντρεύαμε τα παιδιά μας σε μια νέα οικογένεια
«Τα είκοσι χρόνια ανάμεσα σε εκείνα τα όνειρα της νιότης και στον ενήλικο κόσμο της αγάπης και της οικογένειας που αγκαλιάσαμε εκείνη την ημέρα, έφεραν περισσότερα σε αυτόν τον γάμο από όσα θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο καθένας από εμάς», έγραψε η JLo στο κείμενό της.

Ben-Jen1


«Δεν παντρευόμασταν μόνο ο ένας τον άλλον- παντρεύαμε αυτά τα παιδιά σε μια νέα οικογένεια. Ήταν τα μόνα άτομα που ζητήσαμε να μας υποστηρίξουν στο γαμήλιο πάρτι μας. Προς μεγάλη μας τιμή και χαρά, ο καθένας από αυτά το έκανε».


Ωστόσο, δεν κύλησε όλο το Σαββατοκύριακο χωρίς προβλήματα. Η Lopez μοιράστηκε ότι «όλοι μας» κολλήσαμε ένα μικρόβιο στο στομάχι τις ημέρες που προηγήθηκαν του γάμου.

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά, η ίδια ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ αμφιβολία. Όλη την εβδομάδα ένιωθα την ήρεμη και εύκολη βεβαιότητα ότι ήμασταν στα χέρια του Θεού...».

Gamos1
Gamos2


Δεν είμαστε παιδιά πια
Σε άλλο σημείο της αφήγησής της είπε: «Ο Μπεν και εγώ γελάσαμε το προηγούμενο βράδυ για το ενδεχόμενο να παντρευτούμε ξανά στην ηλικία μας. Είχαμε παντρευτεί και οι δύο στο παρελθόν και δεν είμαστε ακριβώς παιδιά πια, αλλά κατά κάποιο τρόπο τώρα φαινόταν η μόνη ηλικία που έβγαζε νόημα. Πρόσφατα είχα διαβάσει κάτι που έγραψε ο Ράινερ Μαρί Ρίλκε στα "Γράμματα σε έναν νεαρό ποιητή" σχετικά με την αγάπη. Είπε ότι πρέπει να είναι κανείς έτοιμος για την αγάπη. "Για έναν άνθρωπο το να αγαπήσει έναν άλλον είναι το πιο δύσκολο έργο. Είναι το έργο για το οποίο όλα τα άλλα έργα είναι απλώς προετοιμασία". Το να είσαι σε θέση να αγαπάς κάποιον έτσι ώστε να θέλεις να γίνεις καλύτερος γι' αυτόν και να τον κάνεις ευτυχισμένο, επειδή το να δίνεις ευτυχία και αγάπη γίνεται πιο ευχάριστο από το να τη λαμβάνεις, είναι η αληθινή μεγαλειώδης ενήλικη αγάπη».

Gamos3
Gamos4


Επιτέλους νοικοκυρευτήκαμε
Μιλώντας για την αγάπη και τη σημασία που έχει στη ζωή της η Λόπεζ έγραψε: «Η αλήθεια είναι ότι η ιστορία του καθενός είναι διαφορετική και όλοι έχουμε να διανύσουμε το δικό μας μονοπάτι. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος. Αλλά για εμάς, αυτό ήταν ο τέλειος συγχρονισμός. Τίποτα δεν μου φάνηκε ποτέ πιο σωστό και ήξερα ότι επιτέλους "νοικοκυρευτήκαμε" με έναν τρόπο που μπορείς να κάνεις μόνο όταν καταλαβαίνεις την απώλεια και τη χαρά και έχεις δοκιμαστεί στη μάχη αρκετά ώστε να μην θεωρείς ποτέ τα σημαντικά πράγματα δεδομένα ή να μην αφήνεις τις ανόητες ασήμαντες ενοχλήσεις της ημέρας να σε εμποδίζουν να αγκαλιάσεις κάθε πολύτιμη στιγμή. Βρισκόμαστε σε εκείνη την πολυπόθητη στιγμή της ζωής: να έχουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα μας έχει δείξει η ζωή, ακόμη και για τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της. Εκείνη η νύχτα ήταν πραγματικά παράδεισος...».

Gamos5
Gamos6


Μπορώ να μιλάω για μέρες...
H τραγουδίστρια μοιράστηκε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες: «Την επομένη μέρα, μαζευτήκαμε όλοι για ένα νόστιμο δεκατιανό δίπλα στη λίμνη. Για όσους ενδιαφέρονται για τέτοια πράγματα, έχω μερικές λεπτομέρειες για το τι κάναμε τα διακοσμητικά σε κάθε μία από τις τρεις ημέρες. Το σχεδίασα και θα μπορούσα εύκολα να μιλάω γι' αυτό για μέρες! Ήθελα κάθε μέρα να έχει τη δική της προσωπικότητα, αλλά να ταιριάζει με το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμασταν το Σαββατοκύριακο: η ατμόσφαιρα ήταν σπιτική, ρουστίκ, country-chic. Παρακαλώ πείτε μου τι θέλετε να μάθετε ή για οτιδήποτε είστε περίεργοι και θα σας στείλω απαντήσεις στο in-box σας στο επόμενο email μου».

Gamos7


Μια από τις πιο τέλειες της ζωής μας
Η κυρία Άφλεκ κράτησε το καλύτερο για το τέλος: «Πριν από χρόνια, δεν είχαμε ιδέα ότι ο δρόμος μπροστά μας θα σήμαινε να περιηγηθούμε σε τόσους πολλούς λαβύρινθους και θα περιείχε τόσες πολλές εκπλήξεις, ευλογίες και απολαύσεις. Όλα κορυφώθηκαν σε αυτή τη στιγμή, μια από τις πιο τέλειες της ζωής μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Εύχομαι σε όλους σας την ίδια ευτυχία με μας… Σας αγαπάμε παιδιά... για πάντα... OnTheJLo».

Ειδήσεις σήμερα:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Κανένας κίνδυνος κυρώσεων για τους S-300 στην Κρήτη


Ξεκινά σήμερα το φεστιβάλ για τα 48 χρόνια ΠΑΣΟΚ


Κέιτ Μος: Ο «παράξενος» τρόπος, με τον οποίο της χάρισε ο Ντεπ τα πρώτα της διαμάντια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης