Τζένιφερ Λόπεζ: Η τραγουδίστρια έφτιαξε τραγούδι για τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η τραγουδίστρια έφτιαξε τραγούδι για τον Μπεν Άφλεκ

«Δεν σε χορταίνω» του τραγούδησε στον γάμο τους

Lopez_
Ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε από τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ  και του Μπεν Άφλεκ στο  κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια. 

Η Λατίνα σταρ, όπως φαίνεται ανέλαβε την πίστα κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης και ερμήνευσε ένα νέο τραγούδι, ενώ ο Μπεν Άφλεκ απολάμβανε το θέαμα μπροστά της, καθισμένος σε μία καρέκλα.
Με τους στίχους της η Τζένιφερ Λόπεζ έλεγε στον αγαπημένο της σύζυγο «Δεν σε χορταίνω», ενώ τραγουδούσε χορεύοντας και με πάθος. Από την πλευρά του ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φαινόταν να απολαμβάνει το show της συζύγου του σε πρώτο πλάνο.

Το φόρεμα το οποίο φορά η Λόπεζ στο εν λόγω βίντεο είναι το τρίτο κατά σειρά που φόρεσε η τραγουδίστρια στον γάμο της. Το συγκεκριμένο νυφικό είχε μαργαριτάρια πάνω του ραμμένα στο χέρι με λεπτομέρειες από κρύσταλλα Swarovski. Ήταν αμάνικο και είχε τελείωμα γοργόνας.  Λεπτομέρεια τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της με λουράκια και πέρλες από πάνω. Το φόρεμα υψηλής ραπτικής ήταν χειροποίητο και πιθανότατα το κόστος του κυμαίνεται μεταξύ 1 και 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε το βίντεο από την γαμήλια δεξίωση: 
Jennifer Lopez Performed at Wedding, First Video of New Song for Ben Affleck | TMZ
Η Λατίνα σταρ και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ένα μόλις μήνα μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας, θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειές τους, αλλά και τους φίλους τους, πραγματοποιώντας έναν θρησκευτικό γάμο. Μπορεί ο πρώτος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ να έγινε κρυφά και να αποτέλεσε μία προσωπική υπόθεση, όμως οι δυό τους οργάνωσαν μία ακόμα τελετή για να παραβρεθούν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και τα φλας των παπαράτσι.  

Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, η συζυγός του Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η συζυγός του Τζένιφερ, ο Τζέισον Μιοες επίσης με τη γυναίκα του Τζόρνταν, ο Τζίμι Κίμελ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ με τη συζυγό του Πία.


Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Συμφέροντα εντός κι εκτός θέλουν αδύναμες κυβερνήσεις - Δεν κάνω πίσω, ο λαός αποφασίζει

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες

Πολεμικό Ναυτικό: Θρίλερ ο ξαφνικός θάνατος της 19χρονης Θάλειας - Εφαγε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης