Σωτήρης Τσαφούλιας: «Είχα ένα ατύχημα στο πλοίο και θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Είχα ένα ατύχημα στο πλοίο και θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί»

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την περίοδο που εργαζόταν στο πλοίο, δίπλα στον πατέρα του και περιέγραψε ένα περιστατικό που παραλίγο να του στερήσει τη ζωή

τσαφουλιας
Συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας και αναφέρθηκε στις σπουδές που παραλίγο να ξεκίνησει, αλλά και την περίοδο που δούλεψε δίπλα στον πατέρα του στα πλοία.

Ο γνωστός σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά ανέφερε: «Ήμουν αρκετά νέος και δεν είχα συνείδηση. Έφτασασε σημείο να πάω μια μέρα στο γραφείο του πατέρα μου και ενώ είχε έρθει απάντηση από το πανεπιστήμιο στην Αγγλία και με δέχονταν λόγω καλής βαθμολογίας στο δεύτερο έτος, εγώ του είπα ότι σκέφτομαι να μην πάω για να ακολουθήσω τη δουλειά στα πλοία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cml435ge3g69)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, το οποίο παραλίγο να του στερούσε τη ζωή. «Είχαμε ζήσει μια αρκετά μεγάλη φουρτούνα, όταν είχαμε πάει για δεξαμενισμό πλοίου στη Βουλγαρία. Είχα ένα ατύχημα. Όταν κάναμε την επισκευή, λόγω ενός blackout, θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, αλλά δεν σκοτώθηκα τελικά».

Όπως περιέγραψε, μία μικρή απροσεξία του πληρώματος, παραλίγο να τον οδηγήσει στον θάνατο. «Είχαν κόψει ένα κομμάτι του πλοίου για να το επισκευάσουν, λόγω του blackout όμως, δεν είχαν προλάβει να βάλουν σήμανση. Όλα έγιναν στην προσπάθειά μας να μαζέψουμε τα εργαλεία. Ευτυχώς, κρατήθηκα τελευταία στιγμή», εξήγησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος νεύρων από την Gazrpom: Εντός τριών ημερών η ολοκλήρωση των εργασιών του Nord Stream 1

H Lukoil αποκλείει το σενάριο αυτοκτονίας του προέδρου της – Επτά Ρώσοι ολιγάρχες πέθαναν το 2022

«Αφού απέτυχε να τη βιάσει μετά την απειλούσε», λέει για τον Φιλιππίδη φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης