Μίνα Αρναούτη: Το «ξέσπασμά» της - «Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης»
Με αφορμή την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μέχρι σήμερα η ίδια για τον χαμό του τραγουδιστή, η νεαρή κοπέλα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram
Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από το μοιραίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ηΜίνα Αρναούτη δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ.
Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να κάνει επεμβάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της, με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται να μην έχουν τελειωμό.
Με αφορμή την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η Μίνα Αρναούτη έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία οργισμένη ανάρτηση, σχετικά με τα σχόλια που δέχεται.
«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν, είσαι κρίμα και αδικημένη. Ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιεις όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δεν φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα και αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες», έγραψε αρχικά.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο! Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής, όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ ένα θα πω. Με τη δικαιοσύνη».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.