Η Μίνα Αρναούτη απαντά γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη απαντά γιατί μπήκε στο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη

«Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της

arnaouti-mina-1
Η Μίνα Αρναούτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend και μιλώντας στην Ελένη Τσολάκη, εξήγησε όσα πέρασε και περνάει μετά το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που επέλεξε να μπει στο αυτοκίνητο τη μοιραία μέρα.

Αρχικά, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε πώς είναι τώρα η ζωή της: «Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω το Proficiency, να πάρω το πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν», ενώ πρόσθεσε:  «Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μητέρα της, λέγοντας:

«Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου. Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά; Με πλήγωσε που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για μένα ότι είμαι ανήθικη. Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό».


Όσο για το σημάδι στο σώμα της από το τροχαίο αλλά και τον λόγο που μπήκε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, η Μίνα Αρναούτη, απάντησε:  

«Αυτό το σημάδι που έδειξα στο Instagram είναι αυτό που θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή. Έχω και στο πόδι ένα τεράστιο σημάδι που πρέπει να φτιάξω με πλαστική επέμβαση αλλά απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Το σημάδι στην πλάτη είναι αυτό που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, να στρίψω τον πνεύμονά μου. Η μητέρα μου αγωνιούσε αν θα επανέλθει για να βγω στην εντατική. Ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν “σιγά τίποτα δεν έπαθες”… Έχω μπει στο χειρουργείο 17 φορές, είναι τεράστιο νούμερο. Όλο αυτό έχει πόνο, έχει αποθεραπεία και εγώ δεν ένιωσα συμπόνια. Αυτό θα με πονάει για πάντα. Είμαι θύμα τροχαίου. Ξέρετε τι λένε όμως οι περισσότεροι; Ας μην έμπαινε. Μπήκα στο αμάξι γιατί δεν φαινόταν μεθυσμένος, αυτό θα το λέω και θα το βροντοφωνάζω. Πρόσφατα είχα δει ένα άρθρο σε ένα έγκυρο site, που έλεγε ότι στη Λάρισα η τροχαία έκανε αλκοτέστ σε έναν οδηγό και είχε περισσότερη ποσότοτητα απ' ότι είχε ο Παντελίδης και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι αυτός ο άνθρωπος παρότι είχε πιει, δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αλλά όταν το λέω εγώ, είμαι ψεύτρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck66soenljn5)


Πριν μερικές ημέρες, η Μίνα Αρναούτη έκανε μία διαφορετική ανάρτηση, γυρνώντας πίσω τον χρόνο, στον Φεβρουάριο του 2016, όταν σκοτώθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με γυμνή την πλάτη της, δείχνοντας στους ακόλουθούς της τα σημάδια που άφησε στο σώμα της, το ατύχημα. Όπως είπε, πρόκειται για ένα σημάδι, που είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά της και τρύπησε τον πνεύμονα. 

Μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τα ψέματα, τη δική της αλήθεια και πώς αντιμετωπίζει τα τραύματά της.

280573175_5439564859411802_7069001007295241757_n



Ειδικότερα έγραψε:
«Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατί τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά απο 6.5 χρόνια! Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ' τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!

Δεν μου αρέσουν τα κατ’αναγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε ολους .. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται. Σιχαινομαι τα κατ’ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου όμως θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει . Γιατι τώρα; Γιατι τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα απο άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα.

Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ενα πληκτρολόγιο κ να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους.Περιμένετε να αντιδράσουν όλοι όπως θα κάνατε εσείς!Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί στο τρόπο που θα αντιδρούσατε;

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μια νάρκισσος που κοιτάω την εικόνα μου, είμαι μια καπέλα που δεν μου αρέσει να κερνάω το συναίσθημα της λύπησης σε στόματα που πεινάνε για σάρκα και πόνο.

Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου. Δεν το αγαπώ γιατί με πόνεσε , δεν αγαπάμε οτι μας πονά ,κακά τα ψέματα. Όμως , παραδέχομαι πως χαίρομαι που κατάφερα να μην σας το δείξω όταν θέλατε εσείς και είχα την ΔΥΝΑΜΗ να μην σας το πουλήσω για να γίνω συμπαθής. Γι’αυτό το αγαπώ. Πουλάω αξιοπρέπεια σε ανθρώπους με λογική, όχι λύπηση σε ανθρώπους που δεν έχουν μυαλό κ τρέφονται απο την δυστυχία των άλλων. Καλή σας ημέρα».



Ειδήσεις σήμερα

Τσίπρας, Κοσιώνη, Πανταζάρας: Ποιοι βρέθηκαν στις κερκίδες για τον τελικό Κυπέλλου

Ριψοκίνδυνη δοκιμασία πίσω από το θάνατό του 14χρονου; Οι μαρτυρίες που δείχνουν δυστύχημα

Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok στο Βόλο - Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σε διερχόμενα αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης