Λουκ Μπελ: Πέθανε στα 32 του ο τραγουδιστής της κάντρι - Έπασχε από διπολική διαταραχή

Λουκ Μπελ: Πέθανε στα 32 του ο τραγουδιστής της κάντρι - Έπασχε από διπολική διαταραχή

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του – Είχε εξαφανιστεί για περισσότερο από μια εδβομάδα

Luke_Bell
Το ανερχόμενο αστέρι της κάντρι μουσικής Λουκ Μπελ έφυγε από τη ζωή στα 32 του χρόνια, αφού φέρεται να αγνοούνταν για περισσότερο από μία εβδομάδα. Ο φίλος και συνάδελφός του Μπελ, ο τραγουδιστής Ματ Κίνμαν επιβεβαίωσε τα «τραγικά» νέα στη μουσική ιστοσελίδα Saving Country Music.

Γεννημένος στο Κεντάκι και μεγαλωμένος στο Γουαϊόμινγκ, ο Μπελ βρέθηκε νεκρός χθες στην Αριζόνα, κοντά στο σημείο όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου του τραγουδιστή παραμένει «άγνωστη», σύμφωνα με τις αρχές που διερευνούν αυτή τη στιγμή την τραγωδία. Ωστόσο, ο Κίνμαν δήλωσε στο μουσικό blog «Τhe Boot» ότι ο φίλος του είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, προσθέτοντας ότι μια πρόσφατη αλλαγή στη φαρμακευτική του αγωγή μπορεί να «έπαιξε ρόλο» στην εξαφάνισή του.

Συνάδελφοι και φίλοι τον αποχαιρετούν στα social media με σπαρακτικές αναρτήσεις.

Ο τραγουδιστής, ξεκίνησε την μουσική του καριέρα από ένα τοπικό μπαρ, ενώ σπούδαζε παράλληλα στο κολέγιο. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Νάσβιλ, όπου και ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ « Don’t Mind If I Do» το 2014.

Luke Bell - 'Jealous Guy' | Amazon Music
Κλείσιμο


Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Για να είμαι ειλικρινής ζω την κάθε μέρα και μετράω χαμόγελα. Στα μέσα της ημέρες καταλήγω να πίνω με τους γείτονες μου. Η ζωή δεν είναι άσχημη. Κάποιες φορές με παίρνει από κάτω γιατί δεν έχω οικογένεια, αλλά από την άλλη μοιάζει και καλό καθώς ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και γνωρίζω νέους ανθρώπους. Στόχος μου είναι να έχω όνειρα και χαμηλές προσδοκίες για να περνάω καλά».

Ειδήσεις σήμερα:

Με κατάθεση μάρτυρα-κλειδί ξεκινά σήμερα η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα

Στις 10 η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις παρακολουθήσεις

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 19χρονη Θάλεια, με τιμές από στρατιωτικό άγημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης