Το ανερχόμενο αστέρι της κάντριμουσικής Λουκ Μπελ έφυγε από τη ζωή στα 32 του χρόνια, αφού φέρεται να αγνοούνταν για περισσότερο από μία εβδομάδα. Ο φίλος και συνάδελφός του Μπελ, ο τραγουδιστής Ματ Κίνμαν επιβεβαίωσε τα «τραγικά» νέα στη μουσική ιστοσελίδα Saving Country Music.
Γεννημένος στο Κεντάκι και μεγαλωμένος στο Γουαϊόμινγκ, ο Μπελ βρέθηκε νεκρός χθες στην Αριζόνα, κοντά στο σημείο όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στις 20 Αυγούστου, σύμφωνα με την αστυνομία.
Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου του τραγουδιστή παραμένει «άγνωστη», σύμφωνα με τις αρχές που διερευνούν αυτή τη στιγμή την τραγωδία. Ωστόσο, ο Κίνμαν δήλωσε στο μουσικό blog «Τhe Boot» ότι ο φίλος του είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, προσθέτοντας ότι μια πρόσφατη αλλαγή στη φαρμακευτική του αγωγή μπορεί να «έπαιξε ρόλο» στην εξαφάνισή του.
Συνάδελφοι και φίλοι τον αποχαιρετούν στα social media με σπαρακτικές αναρτήσεις.
Ο τραγουδιστής, ξεκίνησε την μουσική του καριέρα από ένα τοπικό μπαρ, ενώ σπούδαζε παράλληλα στο κολέγιο. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Νάσβιλ, όπου και ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ « Don’t Mind If I Do» το 2014.
Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Για να είμαι ειλικρινής ζω την κάθε μέρα και μετράω χαμόγελα. Στα μέσα της ημέρες καταλήγω να πίνω με τους γείτονες μου. Η ζωή δεν είναι άσχημη. Κάποιες φορές με παίρνει από κάτω γιατί δεν έχω οικογένεια, αλλά από την άλλη μοιάζει και καλό καθώς ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και γνωρίζω νέους ανθρώπους. Στόχος μου είναι να έχω όνειρα και χαμηλές προσδοκίες για να περνάω καλά».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»