Τέλος ο Αύγουστος, τέλος και το καλοκαίρι. Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει... άγριες διαθέσεις.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο τιμόνι του «Ρουκ Ζουκ»για 6η χρονιά καθώς τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.
Η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με την παρέα της και γέμισε μπαταρίες για τη νέα απαιτητική σεζόν που έρχεται.
Λίγο πριν την επιστροφή της στην Αθήνα, η Ζέτα Μακρυπούλια αποχαιρέτησε τον Αύγουστο από την παραλία. Η παρουσιάστρια έκανε αργιλοθεραπεία και μοιράστηκε σχετικές φωτογραφίες στα social media.
«Αγρίεψαν τα πράγματα… Τέλειωσε ο Αύγουστος», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους