Βίκυ Κάβουρα για Παντελή Καναράκη: «Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο, φέρθηκε άσχημα και με πήγε πίσω»

Βίκυ Κάβουρα για Παντελή Καναράκη: «Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο, φέρθηκε άσχημα και με πήγε πίσω»

Η ηθοποιός μίλησε για τη θεατρική συνεργασία που «ναυάγησε» και τόνισε πως δεν έχει σκοπό να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση για να επικοινωνήσουν ξανά

kavoura__1_
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα και αναφέρθηκε στην αποτυχημένη συνεργασία της με τον Παντελή Καναράκη στο θέατρο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι εξήγησε πως η συμφωνία αυτή την πήγε πίσω και την επηρέασε πολύ σε οικονομικό επίπεδο. Τόνισε μάλιστα, πως δεν έχει σκοπό να επικοινωνήσει ξανά με τον Παντελή Καναράκη.

«Εκείνη τη στιγμή που το βίωσα όλο αυτό, ήταν πολύ άσχημο. Με πήγε πολύ πίσω. Οικονομικά ήμουν σε μία φάση που είπα "τι γίνεται τώρα;". Μετά από δύο μήνες προβών, δεν θα πληρωθώ κιόλας κι επίσης, δεν έχω κλείσει κάτι άλλο. Αλλά εντάξει, τελείωσε, πήγαμε γι' άλλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmj7uu7t213t)

Στη συνέχεια, ανέφερε πως πιθανότατα κι εκείνος θα κατάλαβε το λάθος του και ίσως, κάποια στιγμή της ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, η ίδια δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση για να επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

«Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο. Λες να μην κατάλαβε ότι αυτό που έγινε ήταν κακό και να μη νιώθει άσχημα απέναντί μου; Φυσικά και θα νιώθει άσχημα και μετά από κάνα δυο χρόνια, μπορεί να ξανασυνεργαστούμε και να μου ζητήσει και συγγνώμη. Δεν ξέρω, μπορεί να μην το κάνει και ποτέ. Μπορεί να νιώθει ότι δεν έχει κάποια τέτοια υποχρέωση, αλλά ότι φέρθηκε άσχημα, ναι. Φέρθηκε άσχημα. Δεν θα το πω;», τόνισε κλείνοντας η Βίκυ Κάβουρα.



Ειδήσεις σήμερα:

«Εκκλησία των Εθνών»: Έτσι... διώχνει τον Σατανά ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης

Ο Τραμπ καυχιόταν σε συνεργάτες του ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Μακρόν - Τον εκβίαζε;


Πάτρα: Αδελφός εναντίον αδελφού - Υποστηρίζει ότι εκμεταλλεύθηκε την επιμέλεια της μητέρας για την περιουσία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης