Η Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη και καταγγέλει οικονομικό εκβιασμό

Η Βίκυ Κάβουρα αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη και καταγγέλει οικονομικό εκβιασμό

«Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες», αναφέρει ότι της είπε ο γνωστός ηθοποιός

καβουρα
Μία δυσάρεστη εξέλιξη που είχε στην συνεργασία της με τον Παντελή Καναράκη αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες των δημοσιογράφων και έκανε λόγο για οικονομικό εκβιασμό. Μάλιστα, τόνισε πως όλη αυτή η ιστορία έχει παίξει σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία της.

«Έχω μείνει μισή, δεν τρώω. Δεν μπορώ να φάω, λόγω άγχους. Τώρα τελευταία ανησυχώ λίγο για την υγεία μου. Κάνω δύο μήνες πρόβες για μία παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία τελικά δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί, είναι πολύ χοντρό, είναι βαρύ και με έχει πειράξει πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg3qqby3ug5t-st)


Στην συνέχεια, εξήγησε πως δεν συνέβη κάτι μεταξύ εκείνης και του Παντελή Καναράκη, όμως περίμενε μία διαφορετική αντιμετώπίση από τον ίδιο και όχι την προσβλητική στάση που τήρησε.

«Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας, αλλά περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση από τον ίδιο. Σε αυτό το χώρο δεν υπάρχει μόνο σεξουαλικός εκβιασμός και bullying, υπάρχει και ο οικονομικός εκβιασμός. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε “αυτό και άμα σου αρέσει”; Είναι ξεκάθαρα προσβολή και απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα», δήλωσε φορτισμένη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg3r4hb6to9d-st)


Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, ο ηθοποιός της είπε: «Μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες».

«Το ποσό ήταν συμφωνημένο δύο μήνες πριν, όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες και άλλαξε τώρα στο 1/4 του χαμηλού ποσού που παίρναμε ήδη. Επειδή αυτό που άκουσα ήταν “μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες”, σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια κι έφυγα. Στήριξα πολύ τον Παντελή, αλλά δεν το πήρα πίσω. Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω και να μην το πω, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Εγώ είμαι αποφασισμένη να το σταματήσω, βαρέθηκα κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ξέσπασε για τις αμοιβές που λαμβάνουν πλέον οι ηθοποιοί, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «Για την ψυχούλα μας το κάνουμε, πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο».





Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αποφασιστική κίνηση πριν τη «φθορά» των Χριστουγέννων

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Μαρκ Πολυμερόπουλος: Ο Έλληνας της CIA φυγάδευσε τον Ρώσο πράκτορα που έκλεβε τα μυστικά του Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης