Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στάζει «χολή» για τους γονείς της - «Πώς στον δ... τη γλίτωσαν;»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στάζει «χολή» για τους γονείς της - «Πώς στον δ... τη γλίτωσαν;»

Σε βίντεο που ανέβασε στο Youtube και κατέβασε αμέσως η τραγουδίστρια είπε ότι είχε αρνηθεί επανειλημμένα να παραχωρήσει συνεντεύξεις - ακόμα και στην Όπρα Γουίνφρεϊ – έναντι πολλών χρημάτων

Spiars
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφηγείται την ιστορία της με τα δικά της λόγια. Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ κυκλοφόρησε την Κυριακή στο YouTube ένα ηχητικό απόσπασμα διάρκειας 22 λεπτών σχετικά με την κακοποίηση που βίωσε ως αποτέλεσμα της κηδεμονίας από τον πατέρα της. Η Σπίαρς αποκάλυψε επίσης ότι απέρριψε «πολλά χρήματα» για να δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Δεν κερδίζω τίποτα από το να τα μοιραστώ όλα αυτά», δήλωσε η 40χρονη Σπίαρς. «Μου έχουν γίνει προτάσεις να δώσω συνεντεύξεις στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τόσους πολλούς ανθρώπους για πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι τρελό. Δεν θέλω τίποτα από αυτά. Για μένα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια κανονική συνέντευξη».

Η τραγουδίστρια του «Hold Me Closer» ξέσπασε και πάλι κατά της οικογένειάς της στο ηχητικό που έχει πλέον διαγραφεί, εξηγώντας ότι ένιωθε σαν να την είχαν εγκαταλείψει εν μέσω της κηδεμονίας της.

Το ηχητικό απόσπασμα με τις εξομολογήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Με σκότωσαν κυριολεκτικά...
«Με σκότωσαν κυριολεκτικά. Με πέταξαν μακριά», είπε η Σπίαρς. «Ένιωσα σαν να με πέταξε η οικογένειά μου. Έδινα παραστάσεις για χιλιάδες ανθρώπους τη νύχτα στο Λας Βέγκας, η βιασύνη του να είσαι καλλιτέχνης, το γέλιο, ο σεβασμός... Ήμουν μια μηχανή. Ήμουν μια γ… μηχανή, ούτε καν άνθρωπος σχεδόν. Ήταν τρελό».

Κλείσιμο
Η νικήτρια του Grammy επιβεβαίωσε επίσης τον προηγούμενο ισχυρισμό της ότι αναγκάστηκε να μπει σε ψυχιατρική κλινική στις αρχές του 2019 επειδή διαφώνησε με μια χορευτική κίνηση κατά τη διάρκεια μιας πρόβας της.

Στο ηχητικό, περιέγραψε τις συνθήκες που ήταν αναγκασμένη να ζει. Όπως είπε γδυνόταν μπροστά σε άλλους.

«Με έβαλαν σε μια κατάσταση άγνοιας για να με κάνουν να νιώσω ότι τους χρειάζομαι», είπε περιγράφοντας στη συνέχεια τον τρόπο που της φερόντουσαν: «Αν δεν κάνεις ό,τι σου λέμε, θα σου δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό».

Η κόντρα για τον πατέρα της και ο θυμός για την μητέρα της
Η Σπίαρς ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να πει στο κοινό ότι ζήτησε θεραπεία λόγω της ασθένειας του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς στο παχύ έντερο. Στην πραγματικότητα όμως πίσω από τις κλειστές πόρτες «έκλαιγε» στον πατέρα της και τότε κηδεμόνα της και την ομάδα της.

«Ήμουν, όπως, "Γιατί το κάνετε αυτό παιδιά;"», είπε η τραγουδίστρια του προσθέτοντας ότι τα τελευταία λόγια του πατέρα της προς εκείνη ήταν: «Τώρα δεν χρειάζεται να πας, αλλά αν δεν πας, θα πάμε σε δίκη και θα χάσεις. Έχω πολύ περισσότερους ανθρώπους στο πλευρό μου από ό,τι εσύ. Δεν έχεις καν δικηγόρο, οπότε μην το σκέφτεσαι καν».

Η Σπίαρς περιέγραψε περαιτέρω το μέγεθος του ελέγχου που είχε ο πατέρας και οι συν-διαχειριστές του πάνω της, αποκαλύπτοντας ότι κάποτε είχε μια «μυστική σχέση» με έναν άνδρα που δεν κατονομάστηκε.

«Μιλούσα με έναν τύπο και ήθελε απλά να φύγει από τη χώρα μαζί μου. Τα είχαμε κανονίσει όλα για να φύγουμε και ήταν μια μυστική σχέση», είπε.

Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι είπε στην τότε βοηθό της: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν "Τι θα κάνει ο πατέρας μου αν κάνω κάτι κακό;". Τι θα γινόταν αν με έβρισκαν; Τι θα έκαναν;" ... Και εκείνη με κοίταξε και μου είπε: "Με δουλεύεις, Britney; Ο μπαμπάς σου δεν θα σου το έκανε ποτέ αυτό».

Η Britney είπε ότι παρά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα της, είναι «ειλικρινά πιο θυμωμένη» με τη μητέρα της, Λιν Σπίαρς, επειδή όταν οι δημοσιογράφοι τηλεφωνούσαν στη μητέρα της, εκείνη υποτίθεται ότι «κρυβόταν αθώα» και δεν μιλούσε για την κόρη της.

«Αισθάνομαι ότι θα μπορούσε να μου βρει δικηγόρο κυριολεκτικά μέσα σε δύο δευτερόλεπτα», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Ο φίλος μου με βοήθησε να βρω έναν στο τέλος, αλλά κάθε φορά που ερόμουν σε επαφή με μια εταιρεία, το τηλέφωνό μου παρακολουθείτο και μου το έπαιρναν».

britney_spears_main


Ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, ο πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας που βοήθησε να απελευθερωθεί η Μπρίτνεϊ από την επιτροπεία της τον Νοέμβριο του 2021, ερευνά ενεργά τους ισχυρισμούς ότι ο Τζέιμι και οι συν-διαχειριστές του κατασκόπευαν τη Σπίαρς.

«Πώς στο διάολο τη γλίτωσαν;»
«Πώς στο διάολο τη γλίτωσαν;», δήλωσε η Σπίαρς στο ηχητικό απόσπασμα της Κυριακής. «Πώς, υπάρχει Θεός; Υπάρχει Θεός; ... Το μοιράζομαι αυτό γιατί θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι είμαι μόνο άνθρωπος. Αισθάνομαι όντως θύμα μετά από αυτές τις εμπειρίες και πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό αν δεν μιλήσω γι' αυτό;».

Τον Φεβρουάριο, η Page Six που επικαλέστηκε εκδοτικούς οίκους ανέφερε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει συμφωνήσει για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που αφορά τα όσα πέρασε το οποίο θα της αποφέρει περί τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας: Οι πρωταθλητές της διπλανής πόρτας


Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»


Οι «Σατανικοί στίχοι» έγιναν πάλι best seller μετά την απόπειρα δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης