Ιρίνα Σάικ - Μπράντλεϊ Κούπερ: Είναι ξανά μαζί; Η ανάρτηση που έβαλε «φωτιά» στα social media

Ιρίνα Σάικ - Μπράντλεϊ Κούπερ: Είναι ξανά μαζί; Η ανάρτηση που έβαλε «φωτιά» στα social media

Διακοπές με τον πρώην σύντροφό έκανε το μοντέλο - Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram έκρυβαν μία έκπληξη που τρέλανε τους followers

irina_bradley_xr
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ διατηρούν φιλικές σχέσεις και δεν το κρύβουν. Το 36χρονο μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή μια σειρά από φωτογραφίες διακοπών σε μία από τις οποίες εμφανίζεται ο 47χρονος πρώην σύντροφός της.

Το ζευγάρι, το οποίο χώρισε το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Λέα η οποία σήμερα είναι 5 ετών.

Η ανάρτηση, στην οποία η Σάικ έβαλε ως λεζάντα μόνο μια κόκκινη καρδιά, παρουσίαζε κυρίως τις περιπέτειες του μοντέλου στην παραλία - συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που κολύμπησε με γουρούνια, ξάπλωσε στην άμμο και απλά άραξε στην παραλία με το μπικίνι της.

Ο Κούπερ, ωστόσο, εμφανίστηκε σε μία μόνο λήψη. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο ηθοποιός γεμίζει μια λεκάνη με νερό για να ποτίσει δύο γουρούνια και η Ιρίνα ακουμπά το κεφάλι της στον ώμο του. Σε μία άλλη φωτογραφία, η Ιρίνα έχει ξαπλώσει σε μία καρδιά στην άμμο. Τα σχόλια πάντως κάτω από την ανάρτηση έχουν πάρει «φωτιά» καθώς οι followers βλέπουν επανασύνδεση στις φωτογραφίες και σπεύδουν να δώσουν συγχαρητήρια στο ζευγάρι. 

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η  Ιρίνα Σάικ στο Instagram της
Irina
Irina1
Irina2
Irina3
Irina4
Irina5
Irina6


Κλείσιμο
Πηγή που μίλησε πάντως στο «ET», ανέφερε ότι ο Κούπερ βγαίνει με την 45χρονη πολιτικό Χούμα Αμπεντίν.

«Το ζευγάρι δεν μιλάει για τη σχέση του και αποφεύγει να εμφανίζεται δημόσια», είχε πει η πηγή στο ET τον Ιούλιο. «Ήθελαν να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους πριν γίνει γνωστό ότι είναι μαζί. Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά και απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει μαζί. Όλα πάνε πολύ καλά».

Όσο για τη Σάικ, η τελευταία της σχέση ήταν με τον Κάνιε Γουέστ. Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε ότι το μοντέλο έβλεπε τον ράπερ «χωρίς δεσμεύσεις».

«Ο Κάνιε και η Ιρίνα απλά κρατούν τα πράγματα χαλαρά και φιλικά», δήλωσε τότε μια άλλη πηγή στο ET. «Η Ιρίνα δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό αυτή τη στιγμή και απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι ελεύθερη».

Ο Κούπερ και η Σάικ φαίνεται να διατηρούν φιλικές σχέσεις καθώς τον περασμένο Νοέμβριο, εντοπίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη.

«Η Ιρίνα και ο Μπράντλεϊ έχουν μια πολύ καλή σχέση όσον αφορά τη σχέση τους ως γονείς εδώ και καιρό. Και οι δύο αγαπούν τόσο πολύ τη Λέα και θέλουν να είναι οι καλύτεροι γονείς. Όλες τους οι παρέες περιστρέφονται γύρω από την κόρη τους και το πρόγραμμά της, αλλά συναντιούνται και μόνοι τους».

«Βρίσκονται σε ένα καλό σημείο και απλά λειτουργεί», πρόσθεσε η πηγή. «Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον».

Τον επόμενο μήνα, η Σάικ έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Nightmare Alley», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κούπερ. Εκείνη την εποχή, ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι η υποστήριξη της Σάικ ήταν «πολύτιμη και ξεχωριστή».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας: Οι πρωταθλητές της διπλανής πόρτας


Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»


Οι «Σατανικοί στίχοι» έγιναν πάλι best seller μετά την απόπειρα δολοφονίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης