Ανθή Σαλαγκούδη: Το μήνυμα λίγες ημέρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της

Ανθή Σαλαγκούδη: Το μήνυμα λίγες ημέρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Instagram

Salagoudi_
Η Ανθή Σαλαγκούδη πριν από μόλις λίγες ημέρες έπεσε θύμα διάρρηξης, καθώς άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι.

Η δημοσιογράφος μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε μία ανάρτηση στα social media, αναφέροντας πως θα μιλήσει για αυτό το θέμα όταν θα είναι έτοιμη και θα έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δεν θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor.

Σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη με μία νέα ανάρτησή της θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα μετά την περιπέτειά της. Ανεβάζοντας ένα story επέστρεψε στo Instagram και έγραψε: «Ανεξάρτητα του πώς νιώθεις, σήκω, ντύσου και κάνε εμφάνιση. Μην τα παρατάς ποτέ!».

Δείτε τη νέα της δημοσίευση: 
Salagoudi

Ειδήσεις σήμερα:

Τους σκέπασε με ρούχα και τους έκαψε ζωντανούς - Το άγριο έγκλημα στην Αίγινα το 2015 και η σύλληψη στη Μάλτα

«Οι δημοσκοπήσεις διαψεύδουν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών στα νησιά του νοτίου Αιγαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης