Το σύνθημα κι αυτήν τη σεζόν είναι «Πάμε Δανάη!». Η Δανάη Μπάρκα έρχεται στο MEGA από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50, για τρίτη συνεχή χρονιά, με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που έκανε τη διαφορά.
Το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το θερμό ταμπεραμέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η παρέα με την πιο αρμονική συνύπαρξη και το πηγαίο χιούμορ.
Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί και θα τοποθετείται με ψυχραιμία σε επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα στις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την ανάλαφρη όσο και σοβαρή πλευρά της επικαιρότητας, καθώς και όλα τα τελευταία τηλεοπτικά νέα. Ξεκαρδιστικές φάρσες και απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι την πιο ευχάριστη νότα.
Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας.
Κλείσιμο
Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50 στο MEGA, «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα για να έχουμε την πιο… ωραία ημέρα.
«ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!» ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:50
ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 10:50 ΣΤΟ MEGA
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.