Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμά της για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμά της για την πρεμιέρα της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια σύστησε στο κοινό την ομάδα της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Meleti_New
Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στις 5 Σεπτεμβρίου με το «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό της στο τηλεοπτικό κοινό για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

«Ξεκινήσαμε προπόνηση στο τέντωμα! Από 5 Σεπτεμβρίου θα ξυπνάμε νωρίς! Υποθέτω όχι με υπέρλαμπρο μακιγιάζ κ κόκκινο φόρεμα, όπως κ να έχει όμως μέχρι τις 08:00 θα είμαστε έτοιμοι περιποιημένοι για να σας λέμε μια ΜEgάλη καλημέρα! Με τα φιλαράκια μου @tsouroskostas @zirdelianna και @patras_thanasis σας προσκαλούμε να τα περάσουμε κ φέτος όλα μαζί! Κ τα ωραία, κ τα δύσκολα, κ τα αστεία κ τα σοβαρά! Με χαμόγελο γέλιο κ χιούμορ, αλλά κ με αξιοπρέπεια κ ψυχραιμία εκεί που χρειάζεται!

Σημασία έχει να τα περάσουμε παρέα! Κ σε αυτή τη παρέα με μεγάλη χαρά θα έχουμε κάθε μέρα κ την έγκριτη δημοσιογράφο κ πολύπλευρη προσωπικότητα, τη Χριστίνα Κοραή! Θα μας βλέπετε χάρη στα δαχτυλάκια της @natioannou, σε καθημερινό menu του @vasilisgrigoropoulos. Στο πάσο ο @george_mpezas κ με τα πιο δυνατά δημοσιογραφικά γρανάζια. Την ομάδα μας. Θα τους γνωρίσετε όλους σιγά σιγά…

Άντε με το καλό σε όλους! Κ επειδή ξέρω σας αρέσουν τα back stage από τη συγκεκριμένη λήψη με το κόκκινο ρούχο, έχω μόνο ένα βιντεάκι που παλεύω με ένα κουνούπι… μια χαρά είναι», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος για 17χρονη: Χώρισε τον κακοποιητικό σύντροφό της και αυτός την κυνηγούσε εμμονικά


Ο Νίκολας Κέιτζ έβαψε τα μαλλιά του έντονο κόκκινο


Queen: Αφιέρωμα στη θρυλική μπάντα στο Faliro Summer Theater
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης