Εφόσον η εκπομπή του με την Ναταλί Κάκκαβα, «Όλα Γκουντ» έφτασε στο τέλος της, ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται ανάμεσα στους συνεργάτες της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.
Για να τον υποδεχτεί στην ομάδα της, Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί του και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, όπου του εκφράζει την αγάπη και τον θαυμασμό της.
«Είναι κάποιοι φίλοι απο τη δουλειά που γίνονται φιλοι ζωής…♥️έτσι κ μαζί σου @g.goudaras …δεν χαθήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε σε διαφορετικά κανάλια κ εκπομπές. Είσαι ξεχωριστός επαγγελματίας κ ένας πραγματικά υπέροχος φίλος (κ σύζυγος κ μπαμπας!) Σ αγαπώ κ μου ελειψες…καιρός λοιπόν να ξανασυναντηθούμε κ τηλεοπτικα… Η εμπειρια σου,οι συμβουλές σου κ η αγάπη που μου έχεις με πήγαν πολύ μπροστά …♥️♥️♥️ Ανυπομονώ λοιπόν φιλαράκι μου κ είμαι σίγουρη πως η χρόνια για την ομαδάρα μας θα είναι ακόμα πιο …super», έγραψε στην ανάρτησή της.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.