Ναταλί Κάκκαβα: Το «αντίο» μετά το τέλος του «Όλα Γκουντ»

Ναταλί Κάκκαβα: Το «αντίο» μετά το τέλος του «Όλα Γκουντ»

Τι έγραψε η παρουσιάστρια για τους ανθρώπους που γνώρισε αλλά και για τον σύζυγό της που έκαναν μαζί την εκπομπή

Gkountaras_Kakava
Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε η εκπομπή «Όλα Γκουντ» που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ. Μετά το τέλοςτης εκπομπής, η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσους ήταν μαζί τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που γνώρισα, συνεργάστηκα και αγάπησα αυτή την τηλεοπτική χρονιά. Σας κρατώ έναν έναν στην καρδιά μου και σας εύχομαι τα καλύτερα. Ζήσαμε πολλά… Ακούσαμε περισσότερα. Κυρίως όμως νιώσαμε βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα. Στο τέλος αυτού του ταξιδιού το πρόσημο είναι θετικό. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ανοίξατε το σπιτικό σας και γίναμε η παρέα σας.

Που είχατε έναν καλό λόγο για εμάς και που μας αγαπήσατε. Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που μας κρίνατε. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως. Να ξέρετε διάβασα όλες τις κριτικές σας. Προβληματίστηκα και προσπάθησα να βελτιωθώ… Το @olagood_skaitv.gr έφτασε στο τέλος του. Αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι η αγάπη. Και νιώθω ευλογημένη που στη ζωή μου έχω ανθρώπους να με αγαπούν. Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια. Εις το επανειδείν λοιπόν.. #OlaGood #theend», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.



Ειδήσεις σήμερα:

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Μηνύει το «Μακελειό» για το υβριστικό πρωτοσέλιδο που ταυτίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία


Συνελήφθη η δημοσιογράφος που έκανε αντιπολεμική διαμαρτυρία στη ρωσική τηλεόραση


Power Pass: Χαμένοι όσοι δεν είχαν ρήτρα αναπροσαρμογής ποιοι είδαν χαμηλό αλλά και αρνητικό εκκαθαριστικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης