Η Έλενα Ασημακοπούλου πριν από λίγο καιρό μέσω Instagram είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, μετά από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση της μονάκριβης κόρης τους, Μαρίας- Ροζάρια, γράφοντας «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».
Αυτή τη φορά η ηθοποιός με ένα ακόμη story της αποκάλυψε πως δεν λείπει τίποτα από τη ζωή της. «Τι σου λείπει;» τη ρώτησαν με την ίδια να απαντά «Τίποτα! Αλήθεια».
Η Έλενα Ασημακοπούλου που την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη», δέχτηκε ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους και μεταξύ άλλων κάποιος αναρωτήθηκε: «Είσαι τόσο θετικός άνθρωπος. Και τα δύσκολα με αυτό το χαμόγελο τα περνάς;» με εκείνη να του απαντά: «Όχι πάντα… Με παίρνει και εμένα από κάτω πολλές φορές… Προσπαθώ όμως να έχω θετική ενέργεια και υπομονή σε όποια δυσκολία κ αν έρθει!».
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.