Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με μία φωτογραφία με τον σύζυγό της

Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με μία φωτογραφία με τον σύζυγό της

Δείτε την παρουσιάστρια να περπατά χέρι-χέρι με τον Θοδωρή Μαροσούλη σε παραλία της Κεφαλονιάς

eleonora_meleti___1_
Η Ελεονώρα Μελέτη με μία ανάρτησή της στο Instagram αποχαιρέτησε το καλοκαίρι, ιδιαίτερα τη στιγμή που το σκηνικό σήμερα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας θυμίζει φθινόπωρο.

Οι βροχές που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας υπενθυμίζουν πως το καλοκαίρι σταδιακά φτάνει στο τέλος του και πως η νέα επαγγελματική σεζόν βρίσκεται προ των πυλών.
Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίστηκε να περπατά πιασμένη χέρι-χέρι με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, σε μια παραλία της Κεφαλονιάς.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της σημείωσε: «Μερικές φορές μέσα από την επικοινωνία με τους ανθρώπους καταλαβαίνω διαφορά… όπως … Κάποιος από αυτό που λες καταλαβαίνει αυτό που θέλει ή αυτό που τον εξυπηρετεί. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανιχνεύουν το χιούμορ ούτε σε ψήγμα. Σημασία δεν έχει αυτό που λες αλλά το πως θα το ερμηνεύσει ο άλλος. Κάποιοι, άσχετα με αυτό που λες έχουν απλά ανάγκη να πουν το δικό τους. Κ κάπως έτσι δίνω απλές απαντήσεις στο ερώτημα γιατί οι άνθρωποι μεταξύ μας συχνά δεν βρίσκουμε την ίδια συχνότητα. Κ όλα αυτά με αφορμή τη φωτογραφία που βλέπετε. Όπως κ να χει, είναι μια ωραία φωτογραφία», αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με το αινιγνματικό της κείμενο. 

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας: 
Κλείσιμο

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμές από τις διακοπές της, ενώ φροντίζει να απολαμβάνει κάθε ημέρα ξεκούρασης. Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα που θα ξυπνά το κοινό της για δεύτερη χρονιά, έζησε όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με τον σύζυγο και την κόρη της, Αλεξάνδρα, στο νησί της Πάρου και της Κεφαλονιάς.  

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Βαρόμετρο ο Σεπτέμβριος για τον «Κένταυρο»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάνει μπάνιο σε... πάγο μετά τον χαμένο τελικό στο Σινσινάτι

Χιου Τζάκμαν: 39 εκατ. δολάρια για το παλάτι του στο Μανχάταν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης