Βικτόρια Μπέκαμ: Σχεδιάζει ρούχα για plus size γυναίκες

Βικτόρια Μπέκαμ: Σχεδιάζει ρούχα για plus size γυναίκες

Σχεδόν μιάμιση δεκαετία μετά την κυκλοφορία της σειράς ρούχων της, αποφάσισε να δημιουργήσει και μία νέα συλλογή 

beckham
Για χρόνια η Βικτόρια Μπέκαμ κατηγορούνταν ότι σχεδιάζει ρούχα μόνο για γυναίκες τόσο αδύνατες όσο η ίδια.

Σχεδόν μιάμιση δεκαετία μετά την κυκλοφορία της σειράς ρούχων της, η ίδια αποφάσισε να δημιουργήσει και μία νέα συλλογή για plus size γυναίκες.
Η νέα σειρά ρούχων της θα ονομάζεται VB Body και περιλαμβάνει 12 κομμάτια για γυναίκες που φορούν plus size μεγέθη και διατίθεται και σε μια σειρά χρωμάτων.

Πηγή κοντά στη Μπέκαμ είπε στην Daily Mail: «Επιτέλους η Βικτόρια το έκανε. Είναι υπέροχη και είμαι εξαιρετικά περήφανη για τη νέα της συλλογή», ενώ συνέχισε «Υπάρχει ένας εντελώς νέος πελάτης εκεί έξω για να αγοράσει τα προϊόντα της, αλλά ας το παραδεχτούμε, της πήρε λίγο χρόνο, αλλά τουλάχιστον αλλάζει τα πράγματα».
Η σειρά, η οποία είναι διαθέσιμη για αγορά στον ιστότοπο της Μπέκαμ, περιλαμβάνει διάφορες επιλογές για γυναίκες, που πλέον μπορούν να ψωνίσουν ρούχα στα μεγέθη που επιθυμούν.

Μεταξύ άλλων η ίδια για το νέο της ξεκίνημα σχολίασε: «Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα θέλουν να δείχνουν υγιείς και με καμπύλες. Δεν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Έχει να κάνει με το να ξέρεις ποιος είσαι και να είσαι ευχαριστημένος με αυτό που είσαι».
ViBeckham
Πριν από λίγο καιρό η σύζυγος του Ντέβιντ Μπέκαμ μιλώντας στο περιοδικό Grazia σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς, έτσι όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί σήμερα, υποστήριξε ότι οι μοντέρνες γυναίκες είναι οι «υγιείς που έχουν καμπύλες».

Μάλιστα η ίδια τόνισε, ότι τα πολύ αδύνατα σώματα είναι ξεπερασμένα. «Είναι παλιομοδίτικο να θες να είσαι πραγματικά αδύνατη. Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα θέλουν να είναι υγιείς και καμπυλωτές», είπε χαρακτηριστικά η Μπέκαμ και έθεσε ένα ρητορικό ερώτημα: «Κάθε γυναίκα θέλει όμορφα, στρογγυλά και καμπυλωτά οπίσθια, σωστά;».

Κλείσιμο
Στην πορεία την συνέντευξης, η Μπέκαμ εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά, για τις «ζουμερές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες», με τις οποίες συναναστρέφονται τα παιδιά της.
«Είναι πάρα πολλές οι ζουμερές γυναίκες στο Μαιάμι και περπατούν στην παραλία με ελάχιστα ρούχα και μοιάζουν υπέροχες. Δείχνουν το σώμα τους με αυτοπεποίθηση. Ως μητέρα, λατρεύω το γεγονός ότι η Χάρπερ περιβάλλεται από γυναίκες που απολαμβάνουν τις καμπύλες τους», ενώ παραδέχτηκε, ότι η ίδια πλέον κάνει βάρη, προσπαθώντας να αποκτήσει περισσότερο όγκο και να τονώσει τους μύες της.

«Πάντα φοβόμουν τα βάρη αλλά πλέον τα αγαπώ», είπε για την προσπάθειά της αυτή.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Τραγικό τροχαίο στο Γαλαξίδι: Τα δύο νέα παιδιά σκοτώθηκαν μόλις 70 μέτρα από το σπίτι του αγοριού!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Δεύτερο χρυσό για την Ντρισμπιώτη και στα 20χλμ. βάδην!

Σάνα Μαρίν: Η ιστορία της πρωθυπουργού της Φινλανδίας και τα βίντεο της σε τρελά πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης