Λίντα Εβαντζελίστα: «Αυτό δεν είναι το πηγούνι και ο λαιμός μου» λέει για την τελευταία της φωτογράφιση

Λίντα Εβαντζελίστα: «Αυτό δεν είναι το πηγούνι και ο λαιμός μου» λέει για την τελευταία της φωτογράφιση

«Ακόμη προσπαθώ να αγαπήσω τον εαυτό μου» δήλωσε το μοντέλο που έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές

linda-arth34
Τη Λίντα Εβαντζελίστα επέλεξε η βρετανική Vogue για να φωτογραφηθεί στο νέο εξώφυλλο του Σεπτεμβρίου.

Το αντικείμενο συζήτησης με το supermodel του παρελθόντος δεν θα μπορούσε να είναι άλλο πέρα από τις πλαστικές που παραμόρφωσαν το πρόσωπό της, ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα των προηγούμενων δεκαετιών.

Η 57χρονη έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πλαστικές και έχει παραδεχτεί ότι το έχει μετανιώσει. Μάλιστα, για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης, η Λίντα Εβαντζελίστα, έκανε γνωστό ότι χρειάστηκε να κολλήσει στο πρόσωπό της ειδικά αυτοκόλλητα, ώστε να «διορθωθούν» μερικά σημεία και να γράφει ωραία στον φακό.

«Το πηγούνι μου και ο λαιμός μου δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε τον Φεβρουάριο σχετικά με το γεγονός ότι «ντρέπεται» για την εικόνα της, πλέον, η Λίντα Εβαντζελίστα αναφέρει ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να αγαπήσει τον εαυτό της μετά τους μήνες που πέρασε με κατάθλιψη, για το πώς αλλοιώθηκε έτσι η εικόνα της.


Η χρήση των ειδικών αυτοκόλλητων «φρόντισε τις ανασφάλειές της», ώστε να «αισθάνεται αυτοπεποίθηση για να κάνει αυτό που της αρέσει».

Το πρώην μοντέλο είπε στη Vogue: «Δεν μπορώ να περπατάω με ταινίες και ελαστικά παντού. Ξέρετε κάτι, προσπαθώ να με αγαπήσω έτσι όπως είμαι. Αλλά όσον αφορά τις φωτογραφίες... Κοιτάξτε, πάντα πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να δημιουργούμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Νομίζω επιτρέπεται. Επίσης, (τα αυτοκόλλητα) φρόντισαν τις ανασφάλειές μου σε αυτές τις φωτογραφίες, οπότε έπρεπε να κάνω αυτό που μου αρέσει».
Κλείσιμο


«Σκότωσα τη Λίντα, δεν με αναγνωρίζω πλέον» - Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την παραμόρφωσή της

Εκείνο που κόστισε τη φυσική ομορφιά της στη Λίντα Εβαντζελίστα, ήταν ότι πάντα ζητούσε «το κάτι παραπάνω».

«Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι, να κρύβομαι και να ντρέπομαι για το ποια είμαι. Δεν μπορώ να νιώθω άλλο αυτόν τον πόνο» δηλώσε στο περιοδικό People στις αρχές του χρόνου, οπότε και ένιωσε για πρώτη φορά «έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της».

Αν και το 57χρονο παγκοσμίου φήμης μοντέλο, θεωρούσε ότι τα χρήματα που έδωσε για πλαστικές επεμβάσεις θα ήταν μία «επένδυση» αποδείχθηκε τελικά... η καταστροφή της.



Οι επεμβάσεις που έκανε είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα και οι παρενέργειες είναι εμφανείς, καθώς έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της. Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση και διεκδικεί 50εκατ. δολάρια από τους γιατρούς που την έκαναν αγνώριστη.

«Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος, το σώμα μου παραμορφωνόταν και φαινόταν κρεμασμένο. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα και να γυμναστώ, όμως τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι πάσχω από υπερπλασία του λίπους και θα χρειαστώ κρυολιπόλυση. Έκανα τρεις νομίζω και ακόμα δεν είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα» δήλωσε η Λίντα Εβαντζελίστα.



Στη συνέχεια εξήγησε, δεν μπορεί καν να φορέσει τα ρούχα της, αν από μέσα δεν φοράει μία ειδική ζώνη. Όταν το ύφασμα έρχεται σε επαφή με κάποια σημεία του σώματός της, αιμορραγεί.



«Το λίπος είναι σκληρό σε κάποια σημεία, μου έχει κάνει εξογκώματα, τα οποία όταν ακουμπάνε σε κάποιο ύφασμα και δημιουργείται τριβή, ματώνω. Δεν μπορώ πλέον, ούτε να σηκώσω ψηλά χέρια μου, με πονάνε. Δεν κοιτάζομαι πλέον, στον καθρέφτη. Αυτό που βλέπω δεν είμαι εγώ» δήλωσε η Λίντα Εβαντζελίστα με δάκρυα στα μάτια.

Τέλος, αναφέρει πως μετάνιωσε για όλα όσα έκανε στον εαυτό της και δηλώνει πλέον, «κατά των πλαστικών επεμβάσεων».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάνα Μαρίν απαντά για τα πάρτι - «Υπάρχουν απλοί άνθρωποι και σε αυτές τις θέσεις»

«Πώς βρήκε αυτή την παραλία;» - Το καλοκαίρι «αλά ελληνικά» του Μπόρις Τζόνσον συνεχίζεται

Στο 11,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Eurostat




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης