H Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ ποζάρει στα 75 της με κόκκινο μαγιό

H Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ ποζάρει στα 75 της με κόκκινο μαγιό

«Ξέρω ότι πρέπει να χαμογελάσω, άλλα αισθάνομαι ανόητη που χαμογελάω μόνη μου στον εαυτό μου», γράφει στη λεζάντα της selfie της

Diane_von_Furstenberg
Η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ είναι γεμάτη «ευγνωμοσύνη» για την ηλικία της και δεν διστάζει να δείξει το σώμα της μπροστά στον φακό. Η 75χρονη σχεδιάστρια μόδας απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της εν πλω και τις προάλλες, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία φοράει ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε: «Selfie στα 75; Προσπαθώντας να την πετύχεις, σίγουρα δύο ώρες κολύμβησης βοηθούν! Ξέρω ότι πρέπει να χαμογελάσω, άλλα αισθάνομαι ανόητη που χαμογελάω μόνη μου στον εαυτό μου! Ευγνωμοσύνη».
diane21
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σχεδιάστρια φωτογραφίζεται με μαγιό. Στα 74 της χρόνια, είχε ποζάρει ακριβώς στο ίδιο σημείο του σκάφους με ένα πράσινο μαγιό, γράφοντας: «Είμαι τρελή που τη δημοσιεύω; Να είστε κυρίαρχοι της ηλικίας σας. Είναι απόδειξη ότι ζήσατε. Αγάπη σε όλους».
diana2
Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ιδιοκτήτρια του ομώνυμου οίκου μόδας είχε δηλώσει στο Gala: «Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή είναι η συμφιλίωση με τον εαυτό μας. Επιτυχία χωρίς εσωτερική αρμονία δεν νοείται. Αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε, αποδεχόμαστε τις ατέλειές μας και μετατρέπουμε τις ικανότητες και το ταλέντο μας σε περιουσιακά μας στοιχεία. Η πιο σημαντική σχέση στη ζωή είναι αυτή που έχουμε με τον εαυτό μας. Μόλις την κατακτήσουμε, κάθε άλλη σχέση είναι πλέον επιτυχής. Τόσο με το αντικείμενο της δουλειά μας όσο και με τους ανθρώπους μας. Εξάλλου, κυρίαρχο ρόλο παίζουν η υπευθυνότητα και η δύναμη του χαρακτήρα. Η δυναμική, το drive, το όραμα. Μπορούμε να χάσουμε την υγεία μας, τον πλούτο μας, την οικογένειά μας, ακόμη και την ελευθερία μας, αλλά δεν χάνουμε ποτέ τον χαρακτήρα μας. Όλες αυτές οι αλήθειες μάς κάνουν να νιώθουμε πραγματικές πρωταγωνίστριες. Αλλωστε, είναι καθήκον και προνόμιό μας να χρησιμοποιήσουμε τη φωνή, τις εμπειρίες, τις προκλήσεις μας για να βοηθήσουμε άλλες γυναίκες να γίνουν οι γυναίκες που θέλουν».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάνα Μαρίν απαντά για τα πάρτι - «Υπάρχουν απλοί άνθρωποι και σε αυτές τις θέσεις»

«Πώς βρήκε αυτή την παραλία;» - Το καλοκαίρι «αλά ελληνικά» του Μπόρις Τζόνσον συνεχίζεται

Στο 11,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη Eurostat
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης