Tommy Hilfiger: To ταξίδι του διάσημου σχεδιαστή στη Μύκονο

Tommy Hilfiger: To ταξίδι του διάσημου σχεδιαστή στη Μύκονο

Ο διάσημος σχεδιαστής επισκέφτηκε  πριν μερικές ημέρες μαζί με τη γυναίκα του, το νησί των ανέμων

Dee_Ocleppo-mykonos
Ο Tommy Hilfiger απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο, όπου βρέθηκε με τη σύζυγό του, Dee Ocleppo.

Ο διάσημος σχεδιαστής απαθανατίστηκε πριν μερικές ημέρες στους δρόμους του νησιού, ενώ την παράσταση «έκλεψε» η γυναίκα του, η οποία δεν σταματούσε να χορεύει και να χαμογελάει.
AS2A5880
AS2A5887
Η Ocleppo όπως έχει δηλώσει άλλωστε στο περιοδικό Women's Wear Daily, η Μύκονος είναι ένα υπέροχο νησί και πάντα περνάνε ωραία όταν το επισκέπτονται: «Είναι σχεδόν αδύνατο να μην παρασυρθείς από τα ασπρισμένα κτίρια και τον τρόπο με τον οποίο ο ουρανός συναντά τη θάλασσα. Είναι μαγικό και σχεδόν μυθικό. Υπάρχει μια ζωντάνια που κατοικεί σε όλη την κουλτούρα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ ένα πιο αξιοσημείωτο φόντο για να παρουσιάσω τις συλλογές μου, οι οποίες είναι χτισμένες γύρω από το χρώμα, την άνεση και τα κλασικά για κάθε μέρα», τόνισε.

Η Dee Ocleppo είναι η δεύτερη σύζυγος του Hilfiger με την οποία παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, ενώ ο διάσημος σχεδιαστής έχει ακόμη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο με τη Susie Hilfiger.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφτηκε το νησί στις αρχές του μήνα, λόγω της νέας επαγγελματικής συνεργασίας της Ocleppo με την μπουτίκ του αδικοχαμένου Τζώρτζη Μονογυιού. Τα εγκαίνια του νέου μαγαζιού είχαν γίνει στη Χώρα της Μυκόνου και μετά ακολούθησε ένα cocktail party με λαμπερούς καλεσμένους.

AS2A5849
AS2A5856
AS2A5869
AS2A5877
Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθεροι με όρους μετά την απολογία τους οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία μέσα σε αυτοκίνητο

«Οι Τούρκοι έσπρωξαν δια της βίας τους μετανάστες σε ελληνικό έδαφος», λέει ο Μηταράκης

Είμαι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά για αυτό παραδόθηκα, λέει ο παίκτης reality που εισέβαλε στο Εφετείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης