Την ονομαστική της εορτήέχει σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Μαρία Ηλιάκη. Παρόλα αυτά, όπως η ίδια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, είχε ένα ατύχημα χθες το βράδυ.
Μέσα από Instagramstories που ανέβασε από το προφίλ της, η παρουσιάστρια ανέφερε σε βίντεο, ότι τοατύχημαπου είχε μέσα στο σπίτι της την ανάγκασε να κάνει τέσσερα ράμματα στο χέρι της αλλά ευτυχώς δεν χτυπήθηκε κανένας τένοντας και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
«Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ήταν μια υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Τέσσερα ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χθες το βράδυ. Τέσσερα ράμματα στο δαχτυλάκι. Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω δόξα τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία γι’ άλλη μια φορά.
Παρόλα αυτά, τέσσερα ωραία ραμματάκια. Έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου, δεν κατάλαβα πως. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή, στον ποπό τον κάνει, δεν το ήξερα. Αυτά! Τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα και να κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο έβαλα μια σακούλα και το έδεσα, δεν πέρασε νερό. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε» είπε συγκεκριμένα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς