H Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει ανέμελες, καλοκαιρινές στιγμές στην Άνδρο με την οικογένειά της λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Η παρουσιάστρια πολύ συχνά αναρτά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με την οικογένειά της ή και μόνη της και φροντίζει έτσι να κρατά μία καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το πρωί της Δευτέρας, η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού έκανε μια νέα δημοσίευση, η οποία ενθουσίασε τους θαυμαστές της, αν κρίνει κανείς από τα 60.000 likes, που κέρδισε μέσα σε 3 μονάχα ώρες.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο φωτογραφίες, όπου η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Ματέο Παντζόπουλου, ενώ στην πρώτη από αυτές στο πλευρό τους βρίσκεται η μικρή Μαρίνα και το σκυλάκι τους, Σούμο.
Όλοι τους φοράνε μπλουζάκια με το λογότυπο του Onar, της ξενοδοχειακής μονάδας που διατηρεί οΜατέο Παντζόπουλοςστην Άνδρο, ενώ και στην λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Οικογένεια Onar».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.