Ολίβια Νιούτον Τζον: Η γλυκιά ανάρτηση που έκανε στο Instagram λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή

Ολίβια Νιούτον Τζον: Η γλυκιά ανάρτηση που έκανε στο Instagram λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή

Δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία της ίδιας με τον σύζυγό της από το παρελθόν,  που συγκίνησε τους φαν της

olivia_newton
Παρά τη δύσκολη και μακρόχρονη μάχη της με τον καρκίνο που οδήγησε τελικά εχθές στον θάνατό της, η χαρισματική Ολίβια Νιούτον Τζον διατήρησε μέχρι το τέλος της ζωής της το κουράγιο της και το χαμόγελό της.

Η δυνατή σχέση με τον σύζυγό της ήταν ένα από τα στηρίγματά της στον δύσκολο αγώνα που έδινε, και το ζευγάρι παρέμεινε αχώριστο μέχρι το τέλος.

H Ολίβια Νιούτον Τζον και ο Τζον Ίστερλινγκ γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του '90, όμως η σχέση τους έγινε ρομαντική σχεδόν 15 χρόνια αργότερα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008 και ο πετυχημένος επιχειρηματίας στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της γυναίκας του καθώς εκείνη αγωνιζόταν να νικήσει τον καρκίνο.




Τρεις μέρες πριν φύγει από τη ζωή, η γοητευτική τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε ποστάρει στη σελίδα της στο Instagram μια παλαιότερη φωτογραφία της ίδιας μαζί με τον σύζυγό της.

Κλείσιμο
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία, με τον Ίστερλινγκ να την κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του, και σίγουρα το timing δεν ήταν τυχαίο. Ίσως με αυτόν τον τρόπο η Ολίβια Νιούτον Τζον να ήθελε να δείξει την αγάπη της για τον άνδρα που τη στήριξε και την αγάπησε όσο κανείς άλλος την τελευταία 15ετία, χαρίζοντάς της έμπνευση και δύναμη να συνεχίσει.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, αποτυπώνουν την βαθιά αγάπη και το ενδιαφέρον των φαν της Νιούτον Τζον τις τελευταίες μέρες της ζωής της. «Υπέροχη φωτογραφία, παραμένεις το ίδιο όμορφη» αναφέρει ένας σχολιαστής, ενώ άλλοι followers στέλνουν τις ευχές τους στο ζευγάρι, λέγοντας στην ηθοποιό ότι προσεύχονται για εκείνη.





Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτη ιστορία διαφθοράς στην Κύπρο - Σεξ, ναρκωτικά και ροζ ταινίες στις φυλακές

Σωρός σκουπιδιών στο Ναυάγιο της Ζακύνθου - Δείτε φωτογραφία

Φλοριάντ Μπελιού: Ποιος είναι ο Αλβανός ηθοποιός που έπεσε από τον 6ο όροφο κτιρίου στο Μπρονξ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης