Κωνσταντίνος Αργυρός: H μητέρα της 9χρονης με μυϊκή ατροφία λέει πως «ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη»

Κωνσταντίνος Αργυρός: H μητέρα της 9χρονης με μυϊκή ατροφία λέει πως «ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη»

Η κίνηση του τραγουδιστή να τραγουδήσει το «Παιδί Γενναίο» με το μικρό κορίτσι στην αγκαλιά του, έχει προκαλέσει συγκίνηση

argiros-133421
Το περασμένο Σάββατο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προχώρησε σε μία συγκινητική κίνηση κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, όταν ανέβασε στη σκηνή ένα κοριτσάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Οι συνεργάτες του τραγουδιστή τον είχαν ενημερώσει από νωρίς πως η μικρή Ειρήνη - Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αλμωπίας βρίσκεται στο κοινό και εκείνος την κάλεσε για να της αφιερώσει το «Παιδί Γενναίο».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει το Παιδί Γενναίο για την μικρή Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω από την Υδραία


Η Μαρία Σάκη Δαλή που είναι η μητέρα της 9χρονης, μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και αναφέρθηκε στη σπάνια πάθηση της κόρης της και τις δυσκολίες.

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές».

Τέλος, η μητέρα της μικρής ανέφερε πως η Ειρήνη - Χρυσοβαλάντω δεν μιλάει, παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. «”Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και μου απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη» τόνισε η Μαρία Σάκη Δαλή.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm1ctlfa2oqh)



Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέος, διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Δημόσιο και τράπεζες

Κορωνοϊός: Τρία κριτήρια θα ορίζουν αν ένας θάνατος οφείλεται στον ιό

Ζάκυνθος: Σωρός από σκουπίδια στο Ναυάγιο της Ζακύνθου - Δείτε φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης