Λιούις Χάμιλτον: Απέρριψε την πρόταση του Τομ Κρουζ να παίξει ρόλο πιλότου στο Top Gun: Maverick

Λιούις Χάμιλτον: Απέρριψε την πρόταση του Τομ Κρουζ να παίξει ρόλο πιλότου στο Top Gun: Maverick

Ο Βρετανός πιλότος της F1 αρχικά είχε παρακαλέσει τον Τομ Κρουζ να του δώσει έναν ρόλο στην ταινία - Γιατί αναγκάστηκε να αρνηθεί

hamilton-cruise-m
Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να απορρίψει την πρόταση να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Τομ Κρουζ, στην ταινία Top Gun: Maverick.

Ο 37χρονος οδηγός της Formula 1 έχει δοκιμάσει το υποκριτικό του ταλέντο με σύντομες εμφανίσεις σε ταινίες του Χόλιγουντ στο παρελθόν, όπως το «Zoolander 2» και έχει δανείσει τη φωνή του στις ταινίες κινουμένων σχεδίων «Cars 2 και 3», ωστόσο δεν κατάφερε να πει το πολυπόθητο «ναι» στον ρόλο των ονείρων του.

Ο Βρετανός πιλότος της F1 ήταν μεγάλος θαυμαστής της πρώτης ταινίας «Top Gun» ως παιδί και μάλιστα επιθυμούσε να γίνει πιλότος μαχητικών αεροσκαφών. Παρότι δεν κατέληξε στα αεροσκάφη αλλά στις πίστες, ο Χάμιλτον αποκάλυψε ότι του δόθηκε η ευκαιρία να ζήσει το όνειρό του σε ταινία.
Hamilton
Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο Λιούις Χάμιλτον ανέφερε ότι είχε παρακαλέσει τον φίλο του, Τομ Κρουζ, να του δώσει έναν ρόλο στο «Top Gun».

«Βασικά είμαι φίλος του Τομ Κρουζ. Ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που θα γνωρίσεις ποτέ. Με κάλεσε στα γυρίσματα της ταινίας του, "Edge of Tomorrow", πριν από κάποια χρόνια και με τον καιρό χτίσαμε τη φιλία μαςΌταν λοιπόν άκουσα ότι θα έβγαινε το δεύτερο "Top Gun", είπα πως πρέπει να τον ρωτήσω. Δεν με νοιάζει τι ρόλος είναι. Θα έρθω ακόμα και ως καθαριστής».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κρουζ όχι μόνο δέχτηκε, αλλά είπε στον Χάμιλτον ότι δεν θα έπρεπε να συμβιβαστεί με το να είναι καθαριστής, αφού θα μπορούσε να υποδυθεί και έναν πιλότο μαχητικού αεροσκάφους.

Ωστόσο, για τον οδηγό της Formula 1 τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και αναγκάστηκε να αρνηθεί την πρόταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη F1. Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής επέμεινε ότι δεν μπορούσε να θυσιάσει την προετοιμασία του, για να συμμετέχει στα γυρίσματα.

Ο Χάμιλτον επικοινώνησε ξανά με τον Κρουζ και τον σκηνοθέτη Τζόζεφ Κοσίνσκι για να απορρίψει τον ρόλο και περιέγραψε το σκηνικό ως το πιο στενάχωρο τηλεφώνημα που έκανε ποτέ.
Hamilton__2_

Η τεράστια επιτυχία του Top Gun: Maverick
Το «Top Gun: Maverick» άγγιξε την κορυφή με τις εισπράξεις του, που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο.

Η τελευταία κινηματογραφική κυκλοφορία του Τομ Κρουζ είναι πλέον η ένατη με τις υψηλότερες εισπράξεις ταινία όλων των εποχών στο εγχώριο box office. Το «Maverick», σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 1986 «Top Gun», έχει εισπράξει σχεδόν 650 εκατομμύρια δολάρια μόνο στις ΗΠΑ και πρόκειται για ένα κατόρθωμα που έχουν επιτύχει ελάχιστες ταινίες. Μάλιστα αντικατέστησε τον «Τιτανικό» ως η έβδομη πιο επιτυχημένη ταινία στο εγχώριο box office. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Αύριο βγαίνει στη Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Abdülhamid Han»

Μητσοτάκης: Δεν γνώριζα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, δεν θα το επέτρεπα - Αλλαγές στην ΕΥΠ


Πώς «οι ληστές του Διαδικτύου» παίρνουν τραπεζικούς κωδικούς από γιατρούς, επιχειρηματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης