Νίκολα Πελτζ: «Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ δέχτηκε πίεση για να ευχαριστήσει τους άλλους με μία καριέρα που δεν του άρεσε»

Νίκολα Πελτζ: «Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ δέχτηκε πίεση για να ευχαριστήσει τους άλλους με μία καριέρα που δεν του άρεσε»

Το μοντέλο μίλησε για τον αγαπημένο της και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά βήματα που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα, για να καταλήξει στη μαγειρική 

273235483_648411963247868_2361351132868349193_n
Για τον σύζυγό της, Μπρούκλιν Μπέκαμ και την πίεση που έχει δεχτεί για να χτίσει μία επιτυχημένη καριέρα, μίλησε η Νίκολα Πελτζ.

Το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο «Tatler» και τόνισε πως ο αγαπημένος της, έκανε πολλές θυσίες για να ικανοποιήσει τους ανθρώπους γύρω του.

Όπως ανέφερε αρχικά, η Νίκολα Πελτζ, ο Μπρούκλιν ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, όπως κι ο πατέρας του. Ωστόσο, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει την ομάδα του, την Arsenal. Έτσι, στράφηκε στη φωτογραφία και το μόντελινγκ. Όμως, οι προσπάθειές του είχαν την ίδια κατάληξη.


«Ένιωθε τεράστια πίεση. Έπρεπε να ικανοποιήσει ανθρώπους με μία καριέρα που δεν του άρεσε», είπε η Νίκολα Πελτζ. Στη συνέχεια όμως, εξήγησε πως μετά την πανδημία ο Μπρούκλιν Μπέκαμ βρήκε αυτό που του ταιριάζει, τη μαγειρική.

«Από την πανδημία και μετά, το μόνο που ήθελε ήταν να βρίσκεται στην κουζίνα. Οπότε, μια μέρα ξεκίνησα να τον βιντεοσκοπώ και του είπα "αυτό είναι αυτό που αγαπάς"», δήλωσε.

Κλείσιμο

Τέλος, η σύζυγός του αναφέρθηκε στη σχέση που έχει χτίσει ο αγαπημένος της με τον πατέρα της. «Ο Μπρούκλιν κάνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα με τις εκπομπές του. Είναι πολύ γλυκό να τον βλέπω να τηλεφωνεί στον πατέρα μου και να τον ρωτάει "τι πιστεύετε για αυτό;". Μου αρέσει να τον βλέπω να μαθαίνει πράγματα από τον πατέρα μου», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα

Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου

Η Ρωσία αθέτησε πληρωμή εξωτερικού χρέους για πρώτη φορά από το 1918

Κατερίνα Στικούδη: Η ημίγυμνη εμφάνισή της στα μουσικά βραβεία MAD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης