«Ο ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνες μας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το Love Island, που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη!
Φρέσκο, νεανικό και ρομαντικό το «Love Island» θα μας συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο «Love Island», όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι!
Η εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο του «Love Island»! Η love guard του παιχνιδιού δε «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη!
Ποιος θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκάτοικούς του; Ποιος θα τολμήσει να γίνει το… τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση και σε τι πειρασμούς θα βάλει το τηλεοπτικό κοινό τους συμμετέχοντες;
Ο δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολος…
Το Love Island, το format των ITV Studios & Motion που έχει γίνει παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία, έρχεται στον ΣΚΑΪ!
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη