Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Νέα βραδινή έξοδος μετά την επανασύνδεση

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Νέα βραδινή έξοδος μετά την επανασύνδεση

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες για βιαιοπραγία το ζευγάρι δίνει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του

kirki-adamantidis_cleanup
Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αφήνοντας πίσω τους τα άσχημα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος.

Το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, όπου τραγουδάει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στα βίντεο, ο τραγουδιστής καθόταν δίπλα στη Βαρβάρα Κίρκη, ενώ ύστερα από πρόσκληση του Γιώργου Παπαδόπουλου, εκείνος ερμήνευσε την επιτυχία του με τίτλο «Στην Καρδιά».

Δες τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Instagram του νυχτερινού κέντρου
Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Νέα βραδινή έξοδος μετά την επανασύνδεση

Ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδάει «Στην καρδιά»
Κλείσιμο


H επανασύνδεση και η δεύτερη ευκαρία
Μετά τις σοβαρές καταγγελίες για βιαιοπραγία, στις οποίες προχώρησε η Βαρβάρα Κίρκη εναντίον του Θέμη Αδαμαντίδη, οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων, πλέον έχουν εξομαλυνθεί πλήρως.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφος του τραγουδιστή, κατέθεσε μήνυση ότι της άσκησε σωματική και λεκτική βία. Ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη σειρά του, ανέφερε πως ουδέποτε έχει σηκώσει χέρι σε γυναίκα και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ωστόσο, όσα συνέβησαν ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της κυρίας Κίρκη, Απόστολος Λύτρας, στο protothema.gr. Ο κύριος Λύτρας είπε πως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη, όμως ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, αρνήθηκε πως ο καλλιτέχνης ζήτησε συγγνώμη, αφού δεν διέπραξε τίποτα παράνομο. Επιπλέον, ο κύριος Κούγιας δήλωσε πως το δικαστήριο θα γίνει κανονικά.
0H6A7552
Το ζευγάρι σε παλαιότερη έξοδό του, τον περασμένο Απρίλιο
Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε: «Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε».

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος:
«Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε. Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι».
IMG_1227
Tι είχε καταθέσει η Βαρβάρα Κίρκη
«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ…., πουτ..., ξεκ..., γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές.

Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ...., πουτ...» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο».
Kirki_Themis
«Με είχε σαπίσει στο ξύλο, δεν άντεξα άλλο»
Παράλληλα, σε δηλώσεις που είχε κάνει στο protothema.gr, η Βαρβάρα Κίρκη ανέφερε: «Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα. Πονάει η ψυχή μου... Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι... Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά».

Η απάντηση του Θέμη Αδαμαντίδη στις κατηγορίες
Ο γνωστός τραγουδιστής αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, υποστήριξε πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διέψευσε ότι υπήρχε βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως είχε ισχυριστεί η καταγγέλλουσα.

«Δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη και αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή του, είναι δοτικός», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο δικηγόρος του κατηγορούμενου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ακόμη τα εξής: «Μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή».
IMG_1220

Φωτογραφία άρθρου: Νίκος Δρούκας / NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Σήμερα η απολογία του Πακιστανού που σκότωσε τη 17χρονη Νικολέττα


Μυστήριο με τους ξαφνικούς και ανεξήγητους θανάτους νέων και παιδιών


Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο Ιβάν που πάλευε με τα κύματα για 20 ώρες - «Απλά δέχεσαι τη μοίρα σου»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης