Κλόε Καρντάσιαν: Το μήνυμά της, λίγες ημέρες μετά το «ξεφάντωμα» του Τρίσταν Τόμπσον στη Μύκονο

Κλόε Καρντάσιαν: Το μήνυμά της, λίγες ημέρες μετά το «ξεφάντωμα» του Τρίσταν Τόμπσον στη Μύκονο

Η σταρ δεν δείχνει να πτοείται από τις «αταξίες» του πρώην συζύγου της - Περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας - Δείτε την ανάρτησή της

CLOE_KARDASHIAN_NEO2
Ένα... μήνυμα αισιοδοξίας μοιράστηκε με το κοινό της η Κλόε Καρντάσιαν, παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την ίδια και τον πρώην της, Τρίσταν Τόμπσον.

Η 38χρονη σταρ των Καρντάσιαν περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον άσο του NBA, μέσω παρένθετης μητέρας. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες ο Τρίσταν Τόμπσον βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα, ενώ εθεάθη επίσης, με μια μελαχρινή γυναίκα.

Η Κλόε Καρντάσιαν όμως, δεν δείχνει να πτοείται. Η επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, με την ίδια ξαπλωμένη σε ένα πολυτελές σκάφος και στη λεζάντα έγραψε: «Μην ξεχνάτε, το στέμμα μπορεί να γέρνει μερικές φορές, αλλά δεν πέφτει ποτέ».


Εκτός αυτού, η Κλόε φέρεται να έκανε like και σε μια ανάρτηση ενός λογαριασμού θαυμαστών της στο Instagram. Ο λογαριασμός δημοσίευσε το βίντεο του Τρίσταν με την νέα του συνοδό και έγραψε: «Για όλους όσους φρικάρουν με αυτό το βίντεο του  Τρίσταν στην Ελλάδα με ένα άλλο κορίτσι, η Κλόε  και ο Τρίσταν είναι και οι δύο ελεύθεροι».

Κλείσιμο


Προ ολίγων ημερών, ο Τρίσταν Τόμπσον εθεάθη να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες περικυκλωμένος από αιθέριες υπάρξεις κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο ενόψει της «επικείμενης» γέννησης του δεύτερου παιδιού του με την Κλόε Καρντάσιαν.

Παρά τις φήμες ότι το αγοράκι του πρώην ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα, ο 31χρονος σταρ του NBA σόκαρε για άλλη μια φορά με την απόφασή του να βρεθεί 6.700 μίλια μακριά από την Κλόε και την τετράχρονη κόρη τους Τρου.

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής του εξόδου, ο επαγγελματίας αθλητής έμοιαζε να είναι απαλλαγμένος από κάθε έγνοια και σκοτούρα. Στο βίντεο που δημοσίευσε πρώτο το TMZ o Τρίσταν κάπνιζε ναργιλέ ανάμεσα σε φίλους και αρκετά όμορφα κορίτσια.

Khloe Kardashian's ex Tristan Thompson parties in Greece ahead of 'imminent' birth of their son


Αν και δεν απεικονίστηκε ούτε καταγράφηκε σε κάποιο καρέ, αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο Τόμπσον βγήκε στις 2:30 π.μ. και τράβηξε τα βλέμματα δύο κυριών.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Έβρο: Στις παρυφές του δάσους Δαδιάς το μέτωπο, σηκώθηκαν εναέρια μέσα


ΗΠΑ: Bίντεο ντοκουμέντο από πρόβα του Τραμπ μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο - «Δεν θέλω να πω ότι οι εκλογές τελείωσαν»


Bloomberg: Αμερικανοί εγκαταλείπουν μετακομίζουν μόνιμα σε Ευρώπη και Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης