Κρίσι Τέιγκεν: «Είμαι έγκυος, η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας»

Κρίσι Τέιγκεν: «Είμαι έγκυος, η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας»

Δύο χρόνια μετά την τραγική κατάληξη της προηγούμενης εγκυμοσύνης το μοντέλο ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ότι περιμένει μωρό

Crissy_Exof
Η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ περιμένουν ένα νέο μωρό το οποίο θα μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά τους. Παρόλο που το γνωστό μοντέλο λέει ότι εξακολουθεί να είναι νευρικό σε κάθε ραντεβού με τον γυναικολόγο της μέχρι στιγμής, όλα είναι «τέλεια και όμορφα».

Η Τέιγκεν ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα χθες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλιά. «Τα τελευταία χρόνια ήταν μια θολούρα συναισθημάτων για να πούμε το λιγότερο, αλλά η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας. Όπως μπορείτε να δείτε έχουμε άλλο ένα μωρό στο... δρόμο».

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν η τραγωδία χτύπησε την οικογένεια της Κρίσι και του Τζον. Το μοντέλο έχασε τον γιο της Τζακ μετά από επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Crissy
Crissy1


Η απώλεια είναι φανερό ότι απασχολεί ακόμα την Κρίσι με τη νέα της εγκυμοσύνη, καθώς λέει: «Σε κάθε ραντεβού λέω στον εαυτό μου “εντάξει, αν είναι υγιής σήμερα θα το ανακοινώσω”, αλλά μετά ανασαίνω με ανακούφιση όταν ακούω τον καρδιακό του παλμό. Είμαι ακόμα πολύ νευρική».

«Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό παρά με νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και νιώθω αισιόδοξη και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω μέσα μου τόσο καιρό»

Το ζευγάρι έχει ήδη μια 6χρονη κόρη, τη Λούνα, και έναν 4χρονο γιο, τον Μάιλς.

Φωτογραφίες: Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Ζέστη και δυνατοί άνεμοι σήμερα - Πού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς

Η Νάνσι Πελόζι έφυγε από την Ταϊβάν, οι εντάσεις με την Κίνα αυξήθηκαν

«Θρίλερ» με τον θάνατο του βρέφους στα Γρεβενά - Η νεκροψία δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης