Ιδιαίτερα εκνευρισμένος φαίνεται να είναι οΣπύρος Μπιμπίλας, λόγω δύο περιστατικών στην Εύβοια και την Καβάλα.
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι ηθοποιοί στους θιάσους και τα δικαιώματά τους.
Μάλιστα, κάλεσε όσους διαβάζουν το μήνυμά του να προχωρήσουν σε καταγγελίες στο ΣΕΗ, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα και να κερδίσουν οι ηθοποιοί τον σεβασμό που τους αξίζει.
Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Λόγω της θέσης μου ως Προέδρος του ΣΕΗ, μου έρχονται πληροφορίες ότι συμβαίνουν απίθανα περιστατικά σε περιοδείες.. Σε περιοδεία στην Ευβοια δήμαρχος δεν άφησε θίασο να παίξει γιατί έκανε παράνομα μικρή αφισοκολληση, στην Καβαλα άλλος θίασος υφίσταται χυδαίες απειλές από ηθοποιό εργοδότη γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες διαβίωσης, αλλού δίνουν μόνο τα εκτός έδρας χωρίς μισθό, αλλού χωρίς πλήρη ενσημα, αλλού παίζουν χωρίς ρεπό 16 μερες και μάλιστα τραγωδια, αλλού έκαναν τζάμπα πρόβες για να παίξουν δήθεν 10 η 15 παραστάσεις και παίζουν μόνο 3 ή 4».
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάντε καταγγελίες στο ΣΕΗ όλοι τώρα. Μόνο έτσι θα αλλάξει το τοπίο και θα σεβαστούν τα εργασιακά μας δικαιώματα. Αξίζουμε καλύτερη ζωή, δεν χαρίζουμε την αξιοπρέπειά μας. Όλοι μαζί για ΣΕΗ δυνατό».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.