Μύκονος: Ο «καυτός» Τσίλι, το learjet του Ντερούλο και μια «μάσκα» στο Bagatelle

Μύκονος: Ο «καυτός» Τσίλι, το learjet του Ντερούλο και μια «μάσκα» στο Bagatelle

Επί τέσσερις ώρες ο Βασίλης Τσιλιχρήστος «απογείωνε» το πάρτι «Made in Mykonos» - Άραβες, Έλληνες, Αυστραλοί και Ισραηλινοί χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

tsili-mykonos-arthro
Γύρω στις μια το βράδυ της Κυριακής, όλοι οι θαμώνες του πάρτυ «Made in Mykonos» φώναζαν στον Βασίλη Τσιληχρήστο να παίξει κι άλλο, έχοντας ζήσει ένα βράδυ σε τραπέζια των δέκα και πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του clubbing στην Ελλάδα έπαιξε για τέσσερις και πλέον ώρες στην αμμουδιά της Ψαρούς τις μουσικές του, οδηγώντας σε ντελίριο τα χίλια διακόσια περίπου άτομα που έδωσαν το παρόν.

chilichristos
mikonoschili


Μύκονος


Άραβες, Έλληνες, Αυστραλοί και Ισραηλινοί χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως ενώ στο τέλος πάνω από δέκα κιβώτια με σαμπάνιες Veuve Clicqout ανοίχτηκαν από τον Ζαννή Φρατζέσκο για το καθιερωμένο shower.

samp

Κλείσιμο
Οι φυσαλίδες του καμπανίτη έφυγαν στον αέρα, κλείνοντας ένα απόγευμα που έμεινε αξέχαστο και για κάποιες παραφωνίες, αφού μπορεί τα τραπέζια να μην ήταν προπληρωμένα όπως στην συναυλία του Ρέμου, όμως έγινε κάτι άλλο.

mykjonos2

Ζητήθηκε από τους πελάτες να κλείσουν την παραγγελία τους ανάλογα με το κόστος του τραπεζιού και να το πληρώσουν πριν πιουν τα ποτά τους, κάτι που προκάλεσε διαμαρτυρίες κυρίως από Έλληνες.

Μαθημένοι πρώτα να διασκεδάζουμε και μετά να πληρώνουμε, ήχησε κάπως όλο αυτό, αλλά το θέμα διευθετήθηκε άμεσα και κάποια τραπέζια πλήρωσαν στο τέλος της βραδιάς τον λογαριασμό τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

veggalika


Τα βεγγαλικά ήταν και πάλι εκεί, για να φτιάξουν αυτό το σκηνικό της υπερβολής που διαχέεται στο Nammos εδώ και χρόνια, ο Τσιλιχρήστος σκέπασε την κονσόλα με τα μηχανήματα για να μην βραχούν από τις σαμπάνιες που ανοίγονταν και μετά όλοι έψαχναν που να συνεχίσουν την βραδιά.

Nammos Μύκονος


Nammos Μύκονος


veggalika


Ο Τζεισον Ντερούλο από την άλλη μπήκε στο ιδιωτικό του learjet και πέταξε για Βαρκελώνη μετά από ένα εντυπωσιακό live στο Santaanna και το νησί διάγει τις τελευταίες μέρες ενός μήνα που τα είχε όλα.

IMG_9872
IMG_9871
Ο Έλον Μασκ ήταν το πλέον ηχηρό όνομα που πάτησε το πόδι του στην Μύκονο της υπερπροσφοράς επιλογών και ηχηρών brand που επένδυσαν όπως το Bagatelle που ήρθε από το Σεν Τροπέ.

bagatelle
Το location με φοβερή θέα στο ηλιοβασίλεμα συνδυάζεται και με ένα σόου κυρίως από το προσωπικό του μαγαζιού που στήνει μικρά πάρτι παρασύροντας τους πελάτες αλλά και με μια κινηματογραφική «Μάσκα», ίδια με τον ήρωα που ενσάρκωσε ο Τζιμ Κάρεϊ.

masksampania

Εμφανίζεται ξαφνικά κυρίως όταν κάποιος πελάτης έχει γενέθλια όπως συνέβη την Παρασκευή, κρατώντας μια φιάλη Armand de Brignac και δίνει ένα σόου συνεπικουρούμενος από σερβιτόρους που κρατούν αναμμένα βεγγαλικά.

mask23


Δείγμα και αυτό του τι μπορεί να δει κάποιος στο νησί της luxury υπερβολής που μπαίνει στον Αύγουστο, περιμένοντας πλέον τους Ιταλούς που έρχονται παραδοσιακά αυτό τον μήνα, ελπίζοντας και σε κάποια δυνατά ονόματα που θα κάνουν τη διαφορά.



Ειδήσεις σήμερα:

«Μουδιασμένη» η Λέσβος με τον αστυνομικό που βίασε την 14χρονη - Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του


Πεδίο μάχης η ανατολική Ουκρανία - Εκκενώστε την περιφέρεια του Ντονέτσκ, λέει ο Ζελένσκι

Κίλιαν Μέρφι: «Όσα λιγότερα ξέρει ο κόσμος για μένα, τόσο πιο εύκολο μου είναι να υποδυθώ κάποιον άλλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης