Ο πολίστας και η τραγουδίστρια αφού έζησαν τον έρωτα τους στις εξωτικές Μαλδίβες, αποφάσισαν να συνεχίσουν το ταξίδι του μέλιτος και έτσι τις τελευταίες ώρες βρίσκονται στο Μαϊάμι. Την αποκάλυψη έκαναν μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την πρώτη ημέρα τους στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.