Κάτια Ταραμπανκό: Αφαιρεί τα τατουάζ της

Κάτια Ταραμπανκό: Αφαιρεί τα τατουάζ της

Πριν από κάποιο καιρό ο πρώην σύντροφος του μοντέλου  Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είχε αποκάλυψει πως αφαίρεσε το τατουάζ με το όνομά της

katia
Η Κάτια Ταραμπανκό η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και απέκτησε ένα ακόμη πιο φανατικό κοινό με την παρουσία της σε δύο Survivor, αφαιρεί σταδιακά ορισμένα από τα τατουάζ της. Η πρώην παίκτρια ριάλιτι δείχνει να είναι λάτρης της τέχνης μιας και έχει διάφιορες ζωγραφιές στο σώμα της.

Με μία ανάρτησή της στο Instagram η Κάτια Ταραμπανκό, έδειξε να αφαιρεί δύο από τα τατουάζ της, εκ των οποίων το ένα ήταν στο πόδι και το άλλο στο χέρι της.

Οι λόγοι για τους οποίους η πρώην παίκτρια ριάλιτι δείχνει να τα αφαιρεί παραμένει άγνωστος, ενώ η ίδια δεν έχει αναφερθεί στην ερμηνεία που κρύβεται πίσω από τα τατουάζ που είχε χαράξει στο δέρμα της.

Δείτε το βίντεο: 
Η Κάτια Ταραμπάνκο αφαιρεί τα τατουάζ της

Πριν από κάποιο καιρό ο πρώην σύντροφος του μοντέλου  Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είχε αποκάλυψει πως αφαίρεσε το τατουάζ με το όνομά της από το πρόσωπό του, ενώ κι η ίδια του επέστρεψε το δαχτυλίδι.

Ο 
 Θοδωρής Κωνσταντόπουλος υπήρξε ζευγάρι με το μοντέλο και όπως όλα έδειχαν ο tattoo artist σκέφτονταν σοβαρά τη σχέση του με την πρώην παίκτρια ριάλιτι. Ωστόσο ο «πληγωμένος» άνδρας  χώρισε με την Ταραμπανκό, εξαιτίας της απιστίας της.  

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα το μοντέλο εθεάθη να διασκεδάζει στο πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την ίδια να είναι άκρως διαχυτική και εξαιρετικά θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία Τάσο Χρήστου.
Katia_2

Ποιος είναι ο Τάσος Χρήστου
Ο Τάσος Χρήστου είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας και είναι πολύ δραστήριος στα social media. Λατρεύει κι εκείνος τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς. Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο Ιnstagram εμφανίζεται να οδηγεί μια κόκκινη ferrari και οι ακόλουθοί του τον βλέπουν να οδηγεί από τζετ σκι έως ταχύπλοο, ενώ έχει αδυναμία και στην σκοποβολή. 

Το παρασκήνιο του χωρισμού και η αποκάλυψη του πρώην
Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος αποκάλυψε ότι η Κάτια ενώ έμενε στο σπίτι του ετοίμαζε ερωτικό διήμερο με το νέο της σύντροφο.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί. Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της. Είμαστε οι επιλογές μας και αυτό το κρατάω. Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια βδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I Dο” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο», τόνισε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είχε χτυπήσει σε tattoo το όνομά της στα ρωσικά στο πρόσωπό του, ενώ στη δεξιά πλευρά έχει χτυπήσει την επίσημη πρόταση γάμου που της είχε κάνει.



Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για την εξαφάνιση της 45χρονης μητέρας από τα Πατήσια: Πριν έναν χρόνο είχε κάψει το σπίτι της

Silicon Valley: Το σκοτεινό πρόσωπο με πάρτι, ναρκωτικά, σεξ και τεχνολογία

Καιρός: Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία και Αργολίδα σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς - Χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης