Κάτια Ταραμπάνκο: Το πρώτο βίντεο με τον νέο της σύντροφο

Κάτια Ταραμπάνκο: Το πρώτο βίντεο με τον νέο της σύντροφο

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο το μοντέλο έχει κάνει νέα σχέση

tarabanco
Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά τον επεισοδιακό της χωρισμό με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, περνάει τέλεια όπως φαίνεται στην προσωπική της ζωή. Η πρώην νικήτρια του GNTM ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο περίπου 20 λεπτών μέσα από ένα αυτοκίνητο, στο οποίο η ίδια είναι συνοδηγός.

Η ίδια ευδιάθετη και χαμογελαστή ταξιδεύει μαζί με τον σύντροφό της και έναν ακόμη φίλο της. Το μοντέλο μάλιστα έκανε ένα Q&A στο οποίο απαντούσε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Πολλοί ήταν εκείνοι που της ζητούσαν να δείξει τον σύντροφό της στην κάμερα όμως εκείνη δεν τον έδειξε αλλά σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, εκείνος της μιλούσε και σχολίαζε τις ερωτήσεις που έκαναν οι followers.

Κάποια στιγμή λοιπόν η Κάτια δέχθηκε μία ερώτηση σχετικά με το αν την βοήθησε το GNTM στη ζωή της και εκείνη εξήγησε πως της άνοιξε πολλές πόρτες, ενώ της έδωσε και την ευκαιρία να γνωρίσει τον άνθρωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ζωή της.



Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος
Κλείσιμο
Ο Τάσος Χρήστου είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας και είναι πολύ δραστήριος στα social media. Λατρεύει κι εκείνος τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς. Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο Ιnstagram εμφανίζεται να οδηγεί μια κόκκινη ferrari και οι ακόλουθοί του τον βλέπουν να οδηγεί από τζετ σκι έως ταχύπλοο, ενώ έχει αδυναμία και στην σκοποβολή.

Ειδήσεις σήμερα:

Fuel Pass: Σήμερα οι ανακοινώσεις για τη νέα «γενναία» επιδότηση καυσίμων

Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα


Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον κάνει την ανάγκη του μέσα στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης