Η Δανάη Μπάρκααπόλαυσε τις βουτιές της στη θάλασσα και όπως συνηθίζει, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Η γνωστή παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» βρίσκεται στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Instagram, όμως παρόλα αυτά επισκέφτηκε τη θάλασσα για να κάνει τις βουτιές της και να ξεφύγει από τις καθημερινές της υποχρεώσεις.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα, ποζάρει γεμάτη χαρά μπροστά στα κύματα με ένα φούξια ολόσωμο μαγιό.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το μυαλό μου είναι εκεί. Στην πραγματικότητα, είμαι Αθήνα σε ραντεβού κι έχω δουλειές όλη μέρα. Χθες όμως ήμουν μέσα στο νερό, κολυμπούσα και σκεφτόμουν ποσό τυχεροί είμαστε που υπάρχουμε και πόσα ωραία πράγματα κρύβονται στις πιο απλές στιγμές. Σας στέλνω ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά, έτσι επειδή μου ήρθε».
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.