Αλίσια Βικάντερ: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε μία «ακραία και επώδυνη» αποβολή

Αλίσια Βικάντερ: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε μία «ακραία και επώδυνη» αποβολή

«Πάλεψα για λίγο… Για ένα διάστημα δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μείνω έγκυος», ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της

Vicander__2_
Η Αλίσια Βικάντερ αποκάλυψε ότι υπέστη μια «ακραία και επώδυνη» αποβολή πριν από τη σύλληψη του πρώτου μωρού της. «Έχουμε ένα παιδί τώρα, αλλά μας πήρε χρόνο», ανέφερε η 33χρονη ηθοποιός στους «Times» σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πριν μερικές ημέρες.

«Προσπάθησα να μείνω έγκυος. Πέρασα δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του lockdown. Πάλεψα για λίγο και για ένα διάστημα δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γίνω μαμά».
Η ηθοποιός δίσταζε να μοιραστεί τη «σκληρή» εμπειρία της με τους θαυμαστές και το κοινό της, ωστόσο όπως αποκάλυψε η «σκληρή» αυτή περιπέτεια ήταν καθοριστική για την ψυχοσύνθεσή της. «Σταμάτησα κάπως και σκέφτηκα: “Θα μιλήσω για αυτό;” Τόσες πολλές γυναίκες περνούν παρόμοια πράγματα και ένιωσα ότι έπρεπε να το ομολογήσω».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τόνισε ότι η εμπειρία της αποβολής, έδωσε άλλο νόημα τόσο στη ζωή της, όσο και στον ρόλο της στο «The Light Between Oceans» το 2016, όπου ο χαρακτήρας της, Isabel Graysmark, απέβαλε σε δύο εγκυμοσύνες. Επιπλέον στην πρόσφατη μίνι σειρά του HBO με τίτλο «Irma Vep», η Βικάντερ, υποδύεται και πάλι μία ποπ σταρ, που βγαίνει στη σκηνή αμέσως μετά από μία αποβολή.
Vicander
Η Βικάντερ, η οποία κέρδισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για το «The Danish Girl» το 2016, παντρεύτηκε τον Μάικλ Φασμπέντερ το 2017 στην Ισπανία κάτω από άκρα μυστικότητα. Η 32χρονη Αλίσια και ο 43χρονος Σταρ των X-Men, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2014 στα γυρίσματα της σπαρακτικής ταινίας The Light Between Oceans. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί πέρυσι το 2021.

Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 21χρονου Βρετανού

Τιμολόγια ρεύματος: Οι διαφορές ανά εταιρεία - Παρέμβαση του υπουργείου Ενέργειας για τα πάγια

Πλεύρης: Ο Τσίπρας πήγε χωρίς μάσκα στο Προεδρικό - ΣΥΡΙΖΑ: Είχε αρνητικό PCR από το Σάββατο
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης