Λάκης Γαβαλάς: «Μόνο με αραβικά τριτοκοσμικά μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο»

Λάκης Γαβαλάς: «Μόνο με αραβικά τριτοκοσμικά μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο»

Ο επιχειρηματίας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν θέλει να πηγαίνει στο νησί των Ανέμων, αφού ακόμα και το σπίτι του, του είναι πλέον αδιάφορο 

Gavalas
Ο Λάκης Γαβαλάς απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για τα μάτια της Πάρου. Ο επιχειρηματίας μίλησε στο περιοδικό Secret και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δε θέλει να πηγαίνει στο νησί των Ανέμων, αφού «για να συνεννοηθείς πρέπει να μιλάς αραβικά τριτοκοσμικά».

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Όσον αφορά το σπίτι του στη Μύκονο ο ίδιος σχολίασε: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χέ…κα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για την νέα δύσκολη και απαιτητική σεζόν. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια, με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο. Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις», αποκάλυψε ο σχεδιαστής μόδας κλείνοντας τις δηλώσεις του.


Ειδήσεις σήμερα:

Από το θεατρικό σανίδι στη μικρή οθόνη - Ποιους σπουδαίους ηθοποιούς θα δούμε στο «γυαλί»


Ενεργειακή κρίση: Η Ρωσία απειλεί με ενεργειακό «μπλακ άουτ» την ΕΕ - Σε αναζήτηση «plan B» οι «27»


23 Ιουλίου 1974: Η μέρα που η Χούντα κατέρρευσε και η Δημοκρατία επέστρεψε στη χώρα που την γέννησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης