Άννα Φόνσου: «Με έχουν ξεχάσει, δεν με παίρνουν σε δουλειές»

Άννα Φόνσου: «Με έχουν ξεχάσει, δεν με παίρνουν σε δουλειές»

«Έχω μεγάλο παράπονο που δεν έχω παίξει στο Εθνικό θέατρο. Αν δεν ήμουν καλή ηθοποιός, δεν θα με ένοιαζε», είπε η ηθοποιός

Fonsou_Exof
Η Άννα Φόνσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για την καριέρα της ενώ εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας πως πια δεν την παίρνει κανείς για δουλειά.

Σχετικά με το αν η ηθοποιός έκανε την καριέρα που ονειρεύτηκε απαντά: «Γενικά να ξέρεις είμαι ντροπαλή. Όταν έρχονται και μου λένε μεγάλα λόγια θαυμασμού κλπ, ντρέπομαι και αλλάζω κουβέντα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί σε όλη μου την καριέρα δεν χρειάστηκε να χτυπήσω πόρτες ή να ζητήσω δουλειά. Στο μόνο θέατρο που έχω πάει, έχω κάνει αίτηση και δεν με έχουμε πάρει, είναι το Εθνικό. Ούτε στην Επίδαυρο έχω παίξει ποτέ, αλλά εκεί δεν θέλω πια να παίξω. Έχω μεγάλο παράπονο που δεν έχω παίξει στο Εθνικό θέατρο. Αν δεν ήμουν καλή ηθοποιός, δεν θα με ένοιαζε, αλλά έχω κάνει τόσα πολλά πράγματα στην πορεία μου. Το θέμα είναι ότι πια δεν με σκέφτονται για να με πάρουν σε δουλειές, γιατί θεωρούν ότι έχω αφοσιωθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ωστόσο, εμένα το επάγγελμά μου είναι ηθοποιός και θέλω να δουλεύω».

Στην ερώτηση γιατί δεν την έχουμε δει στην τηλεόραση λέει: «Δεν μου έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση. Σαν με έχουν ξεχάσει. Μπορώ να υποδυθώ πάρα πολλούς ρόλους. Έχω κάνει μια πρόταση στο Mega για μια παραγωγή δική μας, με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Θα δούμε αν θα το περάσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Από το θεατρικό σανίδι στη μικρή οθόνη - Ποιους σπουδαίους ηθοποιούς θα δούμε στο «γυαλί»


Ενεργειακή κρίση: Η Ρωσία απειλεί με ενεργειακό «μπλακ άουτ» την ΕΕ - Σε αναζήτηση «plan B» οι «27»


23 Ιουλίου 1974: Η μέρα που η Χούντα κατέρρευσε και η Δημοκρατία επέστρεψε στη χώρα που την γέννησε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης